Welkom op mijn blogpagina

Af en toe schrijf ik een blog over onderwerpen en thema’s die ik in mijn werk als lichaamsgericht werkend Primal Rebirth en Somatic Trauma Healing Therapeut tegen kom. 

Wanneer je een berichtje wilt ontvangen als er een nieuwe blog verschijnt waarin ik hierover schrijf of deel over nieuwe workshops, trainingen en meditatie bijeenkomsten die op de planning staan, vul dan hieronder je gegevens in dan houd ik je op de hoogte

Wat heeft jouw innerlijk kind je te vertellen?
Innerlijk Kind
Sandipa

Wat is Innerlijk kind werk?

Innerlijk kindwerk vormt samen met lichaamswerk de basis van de lichaamsgerichte therapeutische sessies die ik geef. Elke keer weer zie ik, dat door op een liefdevolle manier te werken met de metafoor van het innerlijke kind, de mogelijkheid ontstaat om onbewuste drijfveren achter patronen en gedragingen in het bewustzijn te brengen. De veilige bedding waarin de sessie plaatsvindt, biedt ruimte om jouw licht erop te laten schijnen, waardoor de mogelijkheid zich ontvouwt om jezelf werkelijk te gaan zien, jouw waarheid uit te spreken en keuzes te gaan maken die werkelijk bij jou passen.

Benieuwd wat ik daarover schrijf? Door op de titel te klikken kun je mijn hele blog hierover lezen.

Lees verder »