Search
Close this search box.

Agenda

Hieronder tref je de agenda, met een overzicht van de geplande trainingen. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er nieuwe activiteiten bijkomen? Meld je dan rechts onderaan deze pagina aan voor mijn nieuwsbrief.

Ervaringen van deelneemsters

De toegevoegde waarde een groepstraining

Vanaf het moment dat je geboren wordt, ben je onderdeel van een gezin en daarmee een familie. Je hecht je via hun aan het leven. Omdat deze omgeving bestaat uit mensen, worden er fouten gemaakt. Vrijwel en geen enkele hechting aan het leven verloopt zonder kwetsingen op te doen. Deze kwetsingen kunnen op allerlei vlakken plaats vinden; meestal gaat het over ontbreken van ervaringen van: veiligheid, welkom, verbinding, voeding, liefdevolle aanwezigheid en afstemming op behoeften, ruimte om te kunnen en mogen zijn wie je bent, steun, vertrouwen en ontvangen zijn in je vrouw-zijn. 

een training voor iedereen die het leven wil gaan vieren!

Door groepstrainingen te volgen, kun je nieuwe helende ervaringen opdoen. Doordat de groep een veilig haven vormt en  tevens een bron van warmte, liefde, koestering, aanmoediging en levenslust is, waaruit jij gedurende de trainingen uit kan putten.

Tijdens deze trainingen zal elke vrouw zich thuis voelen. Misschien niet meteen, omdat deze plek zo anders is dan de plek waar je opgroeide. En juist daarom, is deze veilige bedding waarin verbinding en liefdevolle aanwezigheid een vanzelfsprekendheid zijn, de plek om helende ervaringen op te doen.

Je zal verbinding, afstemming en welkom ervaren. Tevens ga je ervaren dat jouw ‘Ja’ welkom is, waardoor je je kunt voeden met dat waar jij behoefte aan hebt. En ook jouw ‘Nee’ en daarmee jouw grenzen worden gerespecteerd.

Boven aan deze pagina vind je de agenda met een overzicht van de geplande trainingen.

Grenzen leren aangeven

Doordat je grenzen aan kan geven, zul je ruimte ervaren om jezelf te ontwikkelen, op te richten en stappen te zetten. Het onvoorwaardelijke welkom biedt je de ruimte om vertrouwen op te bouwen. Je kan in deze groep veilig oefenen met fouten maken en ervaren dat dat belangrijk is, in plaats van fout. Want al gaat het in jouw optiek nog zo mis, je zult ervaren dat de groep je altijd weer zal omarmen. 

Wanneer je je langere tijd begeeft in deze omgeving, maak je als het ware een nieuwe film. Je ontwikkelt daardoor meer vertrouwen in jezelf, omdat je eigen waarde groeit en je ervaart dat je het niet meer alleen hoeft te doen.

Nadat je deze trainingen hebt gevolgd herinner je je met elke vezel in je lijf weer dat je onderdeel en met alle delen van jezelf welkom bent!

Boven aan deze pagina vind je de agenda met een overzicht van de geplande trainingen.

Deze trainingen waren Fantastisch