Search
Close this search box.

Praktische Informatie

Contactgegevens

Praktijk Sandipa
Sandipa van Bruggen
Donkerstraat 17
4063 CW HEESSELT
Tel: 06 58 98 66 18
Mail: info@sandipa.nl

Tarieven en Vergoedingen

Een individuele sessie of intake duurt 60 minuten en kost € 85,- . 
Individuele sessies worden door de meeste ziektekostenverzekeraars op de aanvullende verzekeringen, gedeeltelijk vergoed. Elke verzekeraar heeft zijn eigen voorwaarden, het is daarom belangrijk dat je zelf checkt of jouw ziektekostenverzekeraar de sessies vergoed. Door hier te klikken verschijnt er een overzicht van verzekeraars en hun vergoedingen opgesteld door mijn beroepsvereniging SBLP.

Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis en vrijblijvend.

Dit gesprek geeft ons de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en er is ruimte om te vertellen wat er bij jou speelt en waar je naar op zoekt bent. Tevens zullen we in dit gesprek onderzoeken of sessies ondersteunend kunnen zijn aan jouw proces. Na ons gesprek heb je alle vrijheid om een vervolg afspraak te maken of het bij de kennismaking te laten. Klik hier om een kennismakingsgesprek aan te vragen.

Groepsactiviteiten hebben afhankelijk van de activiteit wisselende prijzen. Voor een overzicht van de geplande activiteiten klik hier.

Afgeronde opleidingen en trainingen

 • Vier jarige beroeps opleiding tot Primal Rebirth Therapeut -> Opleiding tot lichaamsgericht werkend therapeut 
 • Twee jarige opleiding Primal Somatic Traumahealing -> Opleiding tot lichaamsgericht werkend trauma therapeut
 • Twee en half jarige opleiding tot Energetic Healer
 • Vier daagse training met Deb Dana; Polyvagaal theorie in therapie
 • Opleiding Systemisch werk met Henne Arnolt Verschuren
 • Heel veel meerdaagse workshops, trainingen en nascholingen bij bekende binnenlandse en buitenlandse therapeuten en trainers waaronder:
  Michael Mokrus
  Vasumati Hancock
  Raja Selvam
  Ramateertha Doetsch
  Deb Dana
  Marlene Koekoek
  Divyam Kranenburg
  Vasna van Haalen
  Henne Arnolt Verschuren

Beroepsvereniging en Registratie

Ik ben aangesloten bij het SLPB, de beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie. De SBLP bevordert de kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten therapeuten. De beroepsorganisatie hanteert een register waarin therapeuten worden opgenomen die voldoen aan de normen rond opleiding, bijscholing, praktijkvoering en beroepshouding. Mijn SBLP registratienummer is 24057620.

Beroepsvereniging SBLP - Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeoriënteerde psychotherapie

Tevens sta ik als Registertherapeut ingeschreven bij RBCZ, de koepelorganisatie voor Complementaire Zorg. Individuele sessies gegeven door therapeuten die ingeschreven staan in dit register komen bij de meeste verzekeraars in aanmerking voor vergoeding op de aanvullende verzekering. Mijn licentienummer is 220299R

Klacht- en tuchtrecht

Voor klacht en Tuchtrecht sta ik ingeschreven in het Tuchtrecht-register RBCZ en ben ik onderhevig aan het tuchtrecht van de stichting TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).
Mijn licentienummer is 220299R

RBCZ-Het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten in de complementaire zorg

Klachtenprocedure

Uiteraard hoop ik hier niet mee te maken te krijgen en zal ik mijn uiterste best doen om je zo zorgvuldig mogelijk te begeleiden. Mocht je desondanks ontevreden zijn over mijn begeleiding of behandeling, dan vind ik het fijn als je mij dit laat weten. Dan kunnen we er samen over praten en onderzoeken wat voor jou hierin nodig is. Wanneer wij er samen niet uitkomen bestaat er de mogelijkheid om via het SBLP een klachten in te dienen. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Gratis kennismaken

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend, duurt 30 minuten en is gratis. 
Tijdens de kennismaking kunnen we elkaar ontmoeten en is er ruimte om te delen wat er bij jou speelt en waar je hulp bij zoekt. Ik zal vanuit mijn professie aangeven welke ondersteuning ik je kan bieden. Wanneer ik verwacht dat een andere therapeut je beter kan begeleiden zal ik je doorverwijzen. Samen zorgen we ervoor dat je na de kennismaking een goed beeld hebt van mijn manier van werken en is er alle vrijheid om verder te zoeken of een traject te starten. 

Wanneer je interesse hebt in een kennismaking of meer informatie wenst, neem dan de vrijheid om telefonisch contact op te nemen via 06 58 98 66 18 of klik op onderstaande button en plan direct een afspraak.