Praktische informatie

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek voor een individuele groeisessie is vrijblijvend, duurt 30 minuten en is gratis. Het gesprek biedt ons beiden de ruimte om elkaar te ontmoeten, iets over onszelf te vertellen en te onderzoeken of groeisessies ondersteunend kunnen zijn aan jouw proces.

Na de kennismaking ben je vrij om een intake gesprek te plannen en zo het begin van jouw innerlijke reis ondersteund en begeleidt door mij te starten. De vervolg sessies duren 60 minuten, de kosten hiervoor zijn € 75,-.

Wanneer je interesse hebt in een kennismaking of meer informatie wenst, neem dan de vrijheid om telefonisch contact op te nemen via 06 58 98 66 18 of stuur een mail naar info@sandipa.nl. Ik neem dan binnen twee dagen contact met je op.

Contactgegevens

Praktijk Sandipa
Sandipa van Bruggen
Donkerstraat 17
4063 CW HEESSELT
Tel 06 58 98 66 18
@ info@sandipa.nl

Tarieven en Vergoedingen

Een individuele sessie of intake duurt 60 minuten en kost € 75,-

Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis. Dit gesprek geeft ons de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en er is ruimte om te vertellen wat er bij jou speelt en waar je naar op zoekt bent.

De sessies worden (nog) niet vergoed op de aanvullende verzekering. Naar verwachting zal dit in het laatste kwartaal van 2022 wel zo zijn.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij het SLPB, de beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie. De SBLP bevordert de kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten therapeuten. De beroepsorganisatie hanteert een register waarin therapeuten worden opgenomen die voldoen aan de normen rond opleiding, bijscholing, praktijkvoering en beroepshouding. Mijn SBLP registratienummer is 24057620.

Klacht en tuchtrecht

Voor klacht en Tuchtrecht sta ik ingeschreven in het Tuchtrecht-register RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en ben ik onderhevig aan het tuchtrecht van de stichting TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg). Mijn licentienummer is 220299T

Klachtenprocedure

Uiteraard hoop ik hier niet mee te maken te krijgen en zal ik mijn uiterste best doen om je zo zorgvuldig mogelijk te begeleiden. Mocht je desondanks ontevreden zijn over mijn begeleiding of behandeling, dan vind ik het fijn als je mij dit laat weten. Dan kunnen we er samen over praten en onderzoeken wat voor jou hierin nodig is. Wanneer wij er samen niet uitkomen bestaat er de mogelijkheid om via het SBLP een klachten in te dienen. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.