Praktische informatie

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek voor een individuele groeisessie is vrijblijvend, duurt 30 minuten en is gratis. Het gesprek biedt ons beiden de ruimte om elkaar te ontmoeten, iets over onszelf te vertellen en te onderzoeken of groeisessies ondersteunend kunnen zijn aan jouw proces.

Na de kennismaking ben je vrij om een intake gesprek te plannen en zo het begin van jouw innerlijke reis ondersteund en begeleidt door mij te starten. De groei sessies duren 60 minuten en geef ik onder supervisie van het AUMM Instituut. Als afstuderend therapeut is deze supervisie voor mij van belang. Het borgt mijn intentie om zorgvuldig en professioneel jouw groeiproces te begeleiden. Mijn sessie tarief van € 35,- is afgestemd op het feit dat ik afstuderend therapeut ben.

Wanneer je interesse hebt in een kennismaking of meer informatie wenst, neem dan de vrijheid om telefonisch contact op te nemen via (0344) 60 83 83 of stuur een mail naar info@sandipa.nl. Ik neem dan binnen twee dagen contact met je op.

Contactgegevens

Sandipa
Donkerstraat 17
4063 CW HEESSELT
Tel: 0344 60 83 83
@: info@sandipa.nl

Kosten en Vergoedingen

Zolang ik sessie onder supervisie van het AUMM Instituut geef, worden deze niet vergoed. Mijn sessie tarief van € 35,- is hier op afgestemd.

Beroepsvereniging

Ik ben student lid van SLPB, de beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie. De SBLP bevordert de kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten therapeuten. De beroepsorganisatie hanteert een register waarin therapeuten worden opgenomen die voldoen aan de normen rond opleiding, bijscholing, praktijkvoering en beroepshouding.