Start zaterdag 25 januari 2025. Acht bijeenkomsten verdeeld over het jaar

Verbinden, Verdiepen & Integreren: Een Jaargroep voor Vrouwen

Een jaargroep voor vrouwen: Samen met andere vrouwen verbinden, verdiepen en dat wat je al weet integreren, zodat jij eindelijk jouw eigen leven kan gaan leven.

Elke verdiepingsdag staat er een thema centraal. Vooraf kun je, wanneer je daar behoefte aan hebt, een persoonlijk vraagstuk met betrekking tot dit thema inbrengen. Eén of meerdere vraagstukken zullen deze dag uitgewerkt worden in de groep. Ik kan je geen garantie geven dat jouw vraagstuk uitgewerkt wordt. Wel kan ik je beloven dat de dag afgestemd is op dat wat er in de groep leeft. 

Ervaren in het lichaam

Omdat je het leven via je lichaam ervaart staat de verbinding met, en de ervaring in je lichaam centraal. Alleen vanuit deze verbinding is het mogelijk om een voor jou gezonde verbinding met de andere vrouwen en de wereld om je heen aan te gaan. Hiermee gaan we oefenen, ervaren en ontdekken.

Je zult ervaren hoe ontspanning bijdraagt aan deze verbinding en aan de integratie van jouw mentale, fysieke, emotionele, energetische en spirituele aspecten. Hierdoor heb je elke verdiepingsdag opnieuw de mogelijkheid om te ervaren hoe verrijkend het is om je te verbinden met jouw waarheid. 

Ervaringen van vrouwen

Wauw wat een bijzondere middag heb ik hier mogen beleven.. alleen de locatie is al een cadeautje dit samen met de fijne energie van Sandipa maakte dit voor mij een heerlijke middag puur voor mezelf. Dit smaakt naar meer. Ook al ben je hier …Meer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De training"vrouw zijn met hart en ziel " van Sandipa was heel mooi. samen met 6 andere vrouwen was het een prachtige reis! Het voelde veilig om mezelf te kunnen zijn, mezelf te laten zien en uit te spreken. Bij de yurt aankomen voelde …Meer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik heb bij Sandipa de cursus ‘Vrouw zijn, met hart en ziel’ gevolgd. Sandipa creëert een hele veilige omgeving, waarin ruimte is voor alles wat langskomt. De locatie is heel mooi en fijn, in de rust en in het groen, heel helpend. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Holistische aanpak

Je ontwikkelt tijdens de verdiepingsdagen inzicht in alle delen van jouw vrouw-zijn:

  • Mentaal
  • Fysiek
  • Emotioneel
  • Energetisch
  • Spiritueel


Hierdoor ontstaat voor jou de mogelijkheid om te ont-dekken waar jij tegen innerlijke conflicten blijft aanlopen. Welke delen zijn het niet met elkaar eens? Het zijn deze innerlijke conflicten die ervoor zorgen dat jij, ondanks al jou harde werken, nog steeds niet doet waar je werkelijk naar verlangt.

Werkvormen en technieken

Om te kunnen ontdekken welke delen van jou met elkaar in conflict gaan, waarom en wat er nodig is,  gebruik ik diverse werkvormen en technieken: 

Een jaargroep met doorlopend karakter

Dit jaar start er een hele nieuwe groep. Vervolgens kun je er elk jaar opnieuw voor kiezen om in deze groep door te gaan. Plekken die vrijkomen, bieden ruimte voor nieuwe instroom. 

Wil je dat wat je eerder hebt geleerd integreren? Je laten spiegelen door andere vrouwen en jouw waarheid verder ont-dekken?

Voor wie is deze Verdiepingsgroep?

De jaargroep is er voor iedere vrouw die er naar verlangt om haar waarheid te gaan leven. Omdat dit een verdiepingsgroep betreft is het van belang dat:

  • Je al ervaring heb opgedaan met bewustzijnswerk. Dit kan doordat je trainingen of workshops op dit gebied hebt gevolgd. Deel hebt genomen aan de Training Vrouw-zijn, met hart en ziel of individuele sessies hebt gevolgd bij mij of een andere therapeut of coach
  • Je ervaring hebt met lichaamsgericht werken


Tevens is het van belang dat je bereidt bent om:

  • Je te verbinden aan deze groep
  • Jouw waarheid onder ogen te komen
  • Dat wat onbewust jouw leven stuurt, bewust te maken
  • Daadwerkelijk te willen veranderen


Wanneer dat zo is, dan ben je in deze groep helemaal op je plek!

Ervaringen van vrouwen

Wauw wat een bijzondere middag heb ik hier mogen beleven.. alleen de locatie is al een cadeautje dit samen met de fijne energie van Sandipa maakte dit voor mij een heerlijke middag puur voor mezelf. Dit smaakt naar meer. Ook al ben je hier …Meer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De training"vrouw zijn met hart en ziel " van Sandipa was heel mooi. samen met 6 andere vrouwen was het een prachtige reis! Het voelde veilig om mezelf te kunnen zijn, mezelf te laten zien en uit te spreken. Bij de yurt aankomen voelde …Meer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik heb bij Sandipa de cursus ‘Vrouw zijn, met hart en ziel’ gevolgd. Sandipa creëert een hele veilige omgeving, waarin ruimte is voor alles wat langskomt. De locatie is heel mooi en fijn, in de rust en in het groen, heel helpend. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Overweeg je om deel te nemen?

Overweeg je om deel te nemen of twijfel je of deze groep passend voor je is? Klik dan hier om een gratis gesprek te plannen. In dit gesprek kijken we samen of deze verdiepingsgroep van maximaal 10 vrouwen een passende plek is voor jou.

Door vooraf deze gesprekken te voeren, kan ik zorgdragen voor een afgestemde en ondersteunende omgeving. Een groep waarin jij de veiligheid kan ervaren om je te verbinden en dat wat al in jou is te integreren en verdiepen.   

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Ben je benieuwd naar wat mijn werkwijze voor jou kan betekenen? Plan dan een vrijblijvend kennismakings gesprek met mij in. Dit gesprek van een half uur is gratis en vrijblijvend en kan zowel telefonisch, online als in de Yurt van waaruit ik werk plaatsvinden. 

Ik ontmoet je graag.

Liefs,
Sandipa

Praktische informatie Verdiepingsgroep

Acht zaterdagen in 2025
25 januari
8 maart
19 april
31 mei
5 juli
30 augustus
11 oktober
22 november

Locatie
In mijn 50m² grote Yurt, aan de rand van ons bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (tussen Utrecht en ’s Hertogenbosch)

Tijden
10.00 – 17.00 uur

trainingslocatie op eigen terrein

Lunch
Voor thee, water, fruit en wat lekkers zorg ik. Je lunch graag zelf meenemen.

Investering in jezelf
€ 997,- voor acht trainingsdagen op een prachtige plek midden in de natuur.

Betaling in termijn is in overleg mogelijk. De training is inclusief BTW voor particulieren. Voor ondernemers en bedrijven is het genoemde bedrag exclusief BTW.

Trainingsdagen en thema's

Elke vijf tot zes weken komen we samen in mijn 50m² grote Yurt, aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (tussen Utrecht en Den Bosch). De eerste dag staat gepland op zaterdag 25 januari 2025, de vervolg data staan onder het kopje praktische informatie.

We richten ons elke bijeenkomst op een specifiek thema. De zeven levensthema’s in zowel het lichaams- als energiewerk vormen hiervoor de basis. De keuze voor het thema stem ik af op de groep en maak ik ruim voor aanvang van de groep helder. 

De zeven thema’s:

  • Ervaring van veiligheid in het lichaam, jouw thuis als mens
  • Mogen voelen wat je voelt, verlangen en creativiteit
  • Autonomie, je eigen weg gaan
  • Liefde geven en ontvangen, beminnen, gelijkmoedigheid.
  • Jezelf uitspreken, jouw waarheid spreken
  • Helderheid en intuïtie
  • Begrip, weten en verbinding


Elke verdiepingsdag werken we in de groep met één of meerdere persoonlijke vraagstukken ,die je vooraf aan de verdiepingsdag kunt inbrengen. Ik kan je geen garantie geven dat jouw vraagstuk uitgewerkt wordt in de groep. Wel kan ik je beloven dat de dag afgestemd is op dat wat er in de groep leeft. 

Jaargroep

125,00 per dag
  • Totaal 8 dagen € 997,00
  • Professionele begeleiding
  • Samen, niet meer alleen
  • Verbinden, Verdiepen & Integreren

Individuele Sessie

85,00 per uur
  • Professionele Therapeut
  • Lichaams- en Energiewerk
  • Gedeeltelijk vergoed
  • 1 uur alle aandacht

Verdiepen en Integreren

In mijn praktijk voor lichaamsgerichte (psycho) therapie ontmoet ik regelmatig mensen die al veel innerlijk werk hebben gedaan. De oplossing ligt dan meestal niet in nog meer zoeken en graven, maar in dat wat er al is.

Door het verhaal van het lichaam centraal te stellen, te luisteren naar de woorden die iemand zegt en te kijken naar de beweging van de energie wordt helder welke lagen conflicteren. Het zijn deze innerlijke conflicten die ervoor zorgen dat zij, ondanks al het harde werken, steeds weer in dezelfde patronen vastlopen.

Wanneer dit helder is, wordt al snel helder wat nodig is om dit interne conflict op te lossen. Hierdoor kan dat wat je al eerder geleerd hebt integreren op alle lagen, waardoor belemmerende patroon duurzaam zullen worden doorbroken.  

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Ben je benieuwd naar wat deze verdiepingsgroep jouw kan brengen? Plan dan meteen een vrijblijvend kennismakings gesprek met mij in. Dit gesprek van een half uur is gratis en vrijblijvend en kan zowel telefonisch, online als in de Yurt van waaruit ik werk plaatsvinden. 

Ik ontmoet je graag.

Liefs,
Sandipa

De verschillende lagen

De mentale laag van de mens omvat alle aspecten van onze gedachten, overtuigingen, intellectuele capaciteiten en cognitie. Het is de laag die ons in staat stelt om te denken, te analyseren, te plannen en te reflecteren.

De fysieke laag van de mens omvat alle aspecten van ons lichaam en onze lichamelijke gezondheid. Dit is de meest tastbare en zichtbare laag van ons menszijn, die ons in staat stelt om te bewegen, te voelen en te functioneren in de wereld

De emotionele laag van de mens omvat alle aspecten van onze gevoelens en emoties. Deze laag speelt een cruciale rol in hoe we onszelf en de wereld om ons heen ervaren. Emoties zijn krachten die ons gedrag, onze gedachten en onze fysieke toestand beïnvloeden.

De spirituele laag van de mens omvat de diepere, meer subtiele aspecten van ons wezen die betrekking hebben op onze verbinding met het hogere zelf, het universum en het bestaan als geheel. Deze laag is vaak minder tastbaar dan de andere lagen, maar speelt een cruciale rol in ons gevoel van doel, zingeving en innerlijke vrede.

De energetische laag van de mens omvat de subtiele energieën die door en om ons heen stromen. Deze laag speelt een cruciale rol in ons algehele welzijn en vormt de verbinding tussen onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen. Hoewel deze energieën vaak onzichtbaar zijn, kunnen ze een diepgaande invloed hebben op hoe we ons voelen en functioneren.

Integreren in plaats van blijven zoeken

Wanneer lagen samenkomen, stap je als vanzelf uit de overleef stand en komt er ruimte om het leven te ervaren. Je levenslust keert terug en je ervaart een natuurlijke helderheid, speelsheid en wordt weer nieuwsgierig. Je merkt dat je het leven wilt gaan beleven!

Samengevat

Je gaat:

  • Dat wat je al weet inzichtelijk maken
  • Dit integreren en verdiepen door de woorden die je zegt, de taal van je lichaam en de beweging van jouw energie met elkaar verbinden 
  • Beweging brengen in dat wat vast zit
  • Dat wat in beweging komt richting geven
  • Je gaat jouw waarheid stapje voor stapje meer vormgeven
  • Kortom: Je gaat een nieuwe film maken -> Van overleven naar het leven beleven.


Het gehele jaar staat de ervaring in jouw lichaam centraal. Je gaat je verdiepen in haar taal.  Waardoor dat wat je al weet, voelbaar wordt. Hierdoor kun je naast dat wat je weet, steeds meer kan gaan vertrouwen op dat wat je voelt. De verschillende lagen integreren waardoor jij meer helderheid, heelheid en richting ervaart. 

Ook verdiep je je in de beweging van jouw energie. Zowel fysiek als in de ruimte om je heen. Je wordt je hierdoor ook steeds bewuster van deze subtielere informatie die je de hele dag door via je lichaam ontvangt.

Ervaringen van vrouwen

Wauw wat een bijzondere middag heb ik hier mogen beleven.. alleen de locatie is al een cadeautje dit samen met de fijne energie van Sandipa maakte dit voor mij een heerlijke middag puur voor mezelf. Dit smaakt naar meer. Ook al ben je hier …Meer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De training"vrouw zijn met hart en ziel " van Sandipa was heel mooi. samen met 6 andere vrouwen was het een prachtige reis! Het voelde veilig om mezelf te kunnen zijn, mezelf te laten zien en uit te spreken. Bij de yurt aankomen voelde …Meer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik heb bij Sandipa de cursus ‘Vrouw zijn, met hart en ziel’ gevolgd. Sandipa creëert een hele veilige omgeving, waarin ruimte is voor alles wat langskomt. De locatie is heel mooi en fijn, in de rust en in het groen, heel helpend. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Diverse werkvormen

Je gaat voor jou bekende als nieuwe werkvormen ervaren. Ieder een eigen unieke kwaliteit en toegevoegde waarde. Allen worden ze ingezet om dat wat er al is, te integreren en te verdiepen. 

Werkvormen en technieken die ik gebruik komen uit het  Lichaams-, Adem-, Energie-,  Trauma- en Systemisch- en Innerlijk Kind werk.

Ik zal regelmatig gebruik maken van diverse vormen van meditatie, omdat je in mijn optiek met meditatie het vermogen ontwikkelt om oplettend te zijn. Niet alert, maar oplettend. Je leert gadeslaan wat er is zonder direct in actie te komen. Hierdoor ontstaat er ruimte om werkelijk aanwezig te zijn in het leven. Het leven te beleven, te ervaren, vrij van de impuls om het te willen controleren of veranderen. 

Waarom meedoen?

Uitrusten

In deze verdiepingsgroep is er ruimte om uit te rusten van al je harde werken. Je gaat ontdekken dat je helemaal mag zijn zoals je bent en groeien zoveel als je wilt. 

Zijn wie je bent

Groeien is het zien van dat wat er al is. Deze verdiepingsgroep biedt je ruimte om te ervaren dat je precies goed bent zoals je bent. Je mag stoppen met zoeken en dat wat er is integreren.  

Vrouwen steun ervaren

Integreren is een helend proces. In deze groep met gelijkgestemde vrouwen kun je gaan ervaren hoe het is om in jouw proces  gezien, gesteund en ontvangen te worden door andere vrouwen. 

Vrouwen die je spiegelen

Zonder dat we er bij stil staan, delen vrouwen vaak diepe banden met elkaar. We herkennen elkaars unieke ervaringen en uitdagingen. Elkaar hierin ontmoeten en ondersteunen. Jezelf terugzien in de ogen van een andere vrouw. Ervaringen die bijdragen  aan jouw gevoel van verbondenheid. Hierdoor kun  je meer landen in jouw vrouw-zijn, wat je zelfvertrouwen bekrachtigd.

Deskundige en liefdevolle begeleiding

Het is mijn missie om vrouwen een bedding te bieden, waarin het mogelijk wordt om hun diepste verlangens tot leven te laten komen. Een plek waar ze zich zo veilig en vrij kunnen voelen, dat hun liefde en energie weer vrij kan gaan stromen. Mijn ervaring als lichaamsgericht werkend  (trauma) therapeut, energetisch healer en opsteller gebruik ik dan ook met liefde, zodat ook jouw levenspad een feestje wordt!

Bonus

Door je te verbinden met vrouwen die allen de intentie hebben om te willen groeien in het leven, ontstaat er een krachtige, helende en transformatieve omgeving. Deze dynamiek biedt niet alleen op individueel niveau voordelen, zoals verhoogd zelfvertrouwen en emotioneel welzijn, maar versterkt ook de collectieve kracht van vrouwen om positieve veranderingen teweeg te brengen in hun eigen leven en in de maatschappij.

Praktische informatie

Acht zaterdagen in 2025
25 januari
8 maart
19 april
31 mei
5 juli
30 augustus
11 oktober
22 november

Locatie
Yurt en Bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (tussen Utrecht en ’s Hertogenbosch)

Tijden
10.00 – 17.00 uur

Lunch
Voor thee, water, fruit en wat lekkers zorg ik. Je lunch graag zelf meenemen.

Investering in jezelf
€ 997,- voor acht trainingsdagen op een prachtige plek midden in de natuur.

Betaling in termijn is in overleg mogelijk. De training is inclusief BTW voor particulieren. Voor ondernemers en bedrijven is het genoemde bedrag exclusief BTW.

Jaargroep

125,00 per dag
  • Totaal 8 dagen € 997,00
  • Professionele begeleiding
  • Samen, niet meer alleen
  • Verbinden, Verdiepen & Integreren

Individuele Sessie

85,00 per uur
  • Professionele Therapeut
  • Lichaams- en Energiewerk
  • Gedeeltelijk vergoed
  • 1 uur alle aandacht

Wat je krijgt voor dit bedrag

  • Een kennismakingsgesprek op locatie of online van een half uur, waarin we samen kijken of deelname aan deze groep passend is voor jou
  • Iedere 6 weken een groepsbijeenkomst
  • In totaal acht bijeenkomsten van in totaal 56 uur op locatie in Heesselt.
  • Een veilige bedding met steun en spiegels van een besloten groep vrouwen
  • Commitment aan jezelf en elkaar.
  • Je ervaart hoe het is om langere tijd onderdeel te zijn van een groep.
  • Professionele, zorgvuldige en liefdevolle begeleiding van Sandipa
  • Bonus: Geleide meditaties ter ondersteuning van integratie van de verschillende lagen in jou


Extra aandacht voor jouw individuele proces is mogelijk door tussen de trainingsdagen door individuele sessies te boeken. Hiervoor betaal je mijn reguliere sessie tarief. Tijdens deze sessie kunnen we extra aandacht besteden aan jouw persoonlijke proces van integratie en verdieping.

Dit wil ik beleven!

Ben jij klaar om dat wat je al weet, te verhelderen en samen te laten komen? Zodat je het leven kan gaan beleven in plaats van te overleven? 

Op dit moment is jouw plek nog vrij. Je bent van harte welkom!

Aanmelden kan door te klikken op onderstaande button. 

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Ben je benieuwd naar wat deze verdiepingsgroep jouw kan brengen? Plan dan meteen een vrijblijvend kennismakings gesprek met mij in. Dit gesprek van een half uur is gratis en vrijblijvend en kan zowel telefonisch, online als in de Yurt van waaruit ik werk plaatsvinden. 

Ik ontmoet je graag.

Liefs,
Sandipa

Ga jij het doen? Sta jij jezelf toe om te stoppen met zoeken, zodat je kan gaan zien wat er al is?

In deze groep ga je de kracht van ontspanning ontdekken. Van alleen maar doen, naar zijn wie je in wezen bent. Dit gaan we doen door integratie van dat wat je al weet en verdieping aan te brengen waar dat helpend is.

Integratie en verdiepen betekent groeien we naar een hoger bewustzijnsniveau en een dieper gevoel van welzijn, door de verschillende lagen in jou samen te laten komen: mentaal, fysiek emotioneel, energetisch en spiritueel.

Jezelf terug zien in de ogen van de andere vrouwen is hierbij een groot cadeau. Zien dat je niet alleen bent, dat je gesteund en aangemoedigd wordt om te zijn wie je werkelijk bent.

Ik kijk ernaar uit om ook jou in deze verdiepingsgroep te mogen ontmoeten!