Herken je dat?

🧡 Dat je altijd klaar staat voor een ander, waardoor er geen tijd overblijft om te doen wat je zelf wilt?

🧡 Je gedachten maar doorgaan en het je niet lukt om ‘uit je hoofd te komen’?

🧡 Dat je zou willen dat het leven een pauze knop had, zodat je even kan ontspannen?

🧡 Je zonder deze pauze knop wel tijd voor jezelf zou willen maken, maar geen idee hebt hoe je dat voor elkaar kunt krijgen?

🧡 Dat je boos of gefrustreerd reageert, terwijl je diep van binnen verdriet ervaart en even vastgehouden wilt worden?

🧡 Het goed met je gaat, zolang je alles maar onder controle hebt.

🧡 Je veel alleen doet

🧡 en eigenlijk niet zo goed weet hoe je dat doet ‘voelen’?

Wil je ook:

🧡 Meer ontspanning en plezier ervaren?

🧡 De verbinden met je lijf herstellen, zodat je weer kan rusten in vertrouwen omdat je ‘weet’ wat je voelt?

🧡 De regie terug nemen over jouw eigen leven en werkelijke vrijheid ervaren?

🧡 Uit je hoofd, en leven vanuit je hart? 

🧡 Je laten steunen en spiegelen door anderen vrouwen?

🧡 De liefde voor jezelf weer voelen stromen?

🧡 En je levensenergie omarmen en jouw eigen unieke kwaliteiten voluit leven?

Dan is de training ‘Vrouw zijn, met hart en ziel’ echt iets voor jou! 

Tijdens deze basistraining ga je samen met maximaal negen andere vrouwen op reis naar de kern van jouw vrouw-zijn. Aan de hand van de levensthema’s behorende bij de zeven chakra’s, ga je op ontdekkingsreis naar het verhaal van jouw lichaam. Chakra voor chakra, ontstaat hierdoor ruimte voor herstel van de verbinding met je lichaam en daarmee met jezelf. Herstel van deze verbinding zorgt voor een stevige basis. Waardoor de mogelijkheid ontstaat om jezelf te kunnen openen, voor dat wat gezien en gehoord wil worden. 

Het is mijn missie om vrouwen een bedding te bieden, waarin het voor haar mogelijk wordt om haar diepste verlangens tot leven te laten komen. Zodat haar liefde en energie weer kunnen stromen en ze met al haar unieke kwaliteiten, geheel op haar eigen wijze, de wereld kan verlichten.

Vrouw zijn, met hart en ziel

Wanneer je verlangt naar meer verbinding met jezelf, je lijf en de diepere lagen van jouw bestaan, dan is deze training er speciaal voor jou. 

In deze vier maanden, ga je op reis en ontmoet je jezelf in zeven belangrijke levensthema’s;  ❤️ Er zijn, je plek innemen 🧡 Mogen voelen wat je voelt  💛 Handelen 💚Beminnen 🤍 Spreken 💙 Zien en 💜 Weten.

Je gaat jezelf op deze thema’s ontmoeten door jezelf te zien, te horen en te ervaren. Hierdoor groeit je inzicht in dat wat jij nodig hebt om je leven, in verbinding met je hart en ziel te gaan leven. Elke trainingsdag staat er een chakra centraal. Het thema en de energie behorende bij het chakra, verken en onderzoek je vanuit de verbinding met je lichaam. Dit doe je door gebruik te maken van lichaamsgerichte oefeningen, bio-energetica, innerlijk kind werk, mindfulness, (dynamische)meditatie, ademoefeningen, visualisaties, energiewerk en diverse deelrondes. 

Door per chakra de ervaringen in je lichaam te verkennen, werk je automatisch aan een herstel van de verbinding met je lichaam. Hierdoor wordt het mogelijk om tot in je vezels te gaan ervaren wat belangrijk voor jou is in het leven en wat je werkelijk nodig hebt. Door dit in verbinding te brengen met de andere vrouwen, maak je jezelf zichtbaar in dat wat wezenlijk is voor jou. Hierdoor geef je jezelf de mogelijkheid om nieuwe helende ervaringen op te doen, in een bedding van liefdevol aanwezige vrouwen, die je spiegelen, steunen en koesteren.  

Hoe ziet de opbouw van de training eruit?

Tijdens de training ‘Vrouw zijn, met hart en ziel’ doorloop je, aan de hand van de levensthema’s behorende bij de zeven chakra’s, verschillende lagen van jouw vrouw-zijn. Je gaat ervaren dat het hier en nu veilig is om je te verbinden met je lichaam. Zodat je vanuit dat vertrouwen, laagje voor laagje, alle levensthema’s kan gaan omarmen en je potentieel ten volle kan gaan leven.

Dag 1: Kennismaken met elkaar en het verhaal van jouw lichaam

Deze dag staat in het teken van kennismaken met elkaar en het creëren van een veilige bedding. Vandaag maken we een begin met de reis door de chakra’s en nemen we het eerste chakra mee de dag in. We onderzoeken wat jij nodig hebt om je veilig genoeg te voelen, om je te kunnen openen voor jezelf en de ander. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende lichaamsgerichte werkvormen, ademoefeningen, visualisatie, deelrondes, beweging op muziek, mindfulness en (dynamische) meditatie.

Dag 2: Er mogen zijn

Vandaag gaan we verder met het eerste chakra, wat gaat over het recht om er te mogen zijn. Deze dag staat in het teken van de verbinding met je lichaam. We onderzoeken hoe dit thema in jou leeft en hoe jij je met je lichaam verbonden hebt. We werken deze dag aan aarding en stabiliteit, de basis voor alle bovenliggende chakra’s.

Dag 3: Mogen voelen wat je voelt

Deze dag staat in het teken van het tweede chakra, dit is het gebied van emoties en seksualiteit. We houden ons vandaag bezig met gevoelens en beweging. Want door ons te bewegen, kunnen begraven problemen en gevoelens naar boven komen. Je leert over de taal van je beweging, de manier van contact maken en de zintuigen als hulpmiddel om verbinding te kunnen ervaren. Waar we tijdens dag twee hebben gewerkt met het element van de aarde, staat deze dag in het teken van vloeibaar zijn, water. 

Dag 4: Handelen

Vandaag staan dualiteiten centraal, waarbij het thema macht versus machteloosheid een hoofdrol speelt. We houden ons bezig met de manier waarop je bent gaan denken over macht. En je bouwt verder vanuit de beweging, waarmee we vorige keer gewerkt hebben. Deze zet je in om de beweging van strijd naar transformatie te maken: Uit het verleden, naar de toekomst.

Dag 5: Beminnen

Dag 5 staat in het teken van beminnen en bemind worden. Het basisrecht wat gekoppeld is aan het vierde chakra. De belangrijkste thema’s van deze dag zijn: Evenwicht, liefde en relatiesWe onderzoeken welke verwondingen jij daarin hebt opgedaan en welke impact dat heeft in jouw huidige dagelijks leven. Samen gaan we deze dag op reis naar het mysterie van de liefde. 

Dag 6: Jezelf uitspreken

We zijn inmiddels aangekomen bij het vijfde chakra en gaan ons meer richten op de subtielere waarnemingen. Nu je meer bewustzijn hebt op de thema’s van jouw eerste vier chakra’s, is het tijd voor zelfexpressie. Je gaat ervaren hoe het is om jouw binnenwereld naar buiten te brengen.  

Dag 7: Zien

Vandaag gaat over zien. Voorbij het alleen herkennen van patronen, naar zelfreflectie die leidt tot zelfkennis en totaliteit. Wanneer we werken met dit levensthema gekoppeld aan het zesde chakra, komen verleden, heden en toekomst samen.

Dag 8: Weten en integratie

De laatste dag sluiten we de training af met de levenslessen van het zevende chakra. Vandaag bevrijden we onszelf van de illusie van afgescheidenheid. Met je voeten stevig op de aarde, verbonden met jouw fysieke lichaam, worden we ons bewust van ons eigen bewustzijn.

We integreren alle ervaringen uit voorgaande dagen.

‘Vrouw zijn, met hart en ziel’ is een diepgaande reis naar daar waar het in jouw leven over mag gaan: Jou!

Tijdens deze training leer je jezelf op belangrijke levensthema’s beter kennen en kan dat wat vast zit, weer in beweging gebracht worden. Doordat je tijdens de training hebt gewerkt aan het herstel van de verbinding met jouw lichaam, zul je gedurende de training merken dat je steeds meer durft te gaan vertrouwen op dat wat je waarneemt. Hierdoor ga je meer rust, ontspanning en plezier in je leven ervaren. 

Wil jij je ook met hart en ziel vrouw zijn?

Waag dan deze stap en gun jezelf een veld van bedding en steun, waarin je af kan dalen naar daar waar je jouw waarheid zorgvuldig bewaard hebt. In een groep met maximaal negen andere vrouwen ga je op reis, in jezelf, misschien wel de mooiste reis van je leven. 

Aanmelden kan via onderstaande button. Na je aanmelding neem ik binnen een week contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Daarin kunnen we elkaar alvast leren kennen en kun je delen waar je naar verlangt en wat je graag in deze training wilt ontdekken. Zo kunnen we er samen voor zorgen, dat deze training een prachtige en passende reis voor jou wordt.  Deze afspraak kan naar wens telefonisch, of op de trainingslocatie plaatsvinden. 

Wanneer je de behoefte voelt om eerst contact te maken voordat je je aanmeldt voor de training dan ben je van harte welkom om kennis te maken. Samen kunnen we dan overleggen of deze training past bij jouw verlangen. Via onderstaande button kun je een gratis kennismakingsgesprek inplannen. Fijn wanneer je in daarbij aangeeft dat het om de training Vrouw-zijn, met hart en ziel gaat en of je de afspraak op locatie of telefonisch wilt laten plaatsvinden. 

Mocht je mij liever mailen dan mag dat natuurlijk ook. Je kunt mij bereiken via trainingen@sandipa.nl

Data training: Vrouw zijn, met hart en ziel

De eerst volgende training start Zondag 10 maart 2024

Zondag 10 maart 2024
Zondag 24 maart 2024
Zondag 7 april 2024
Zondag 21 april 2024
Zaterdag 11 mei 2024
Zondag 26 mei 2024
Zondag 9 juni 2024
Zondag 23 juni 2024

Tijden
10.00 – 17.00 uur

Investering in jezelf
€ 887,-

Locatie
Yurt en Bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (tussen Utrecht en ’s Hertogenbosch)

Betaling in termijn is in overleg mogelijk. De training is inclusief BTW voor particulieren. Voor ondernemers en bedrijven is het genoemde bedrag exclusief BTW.

Voor thee, water, fruit en wat lekkers zorg ik. Je lunch graag zelf meenemen.

Wat je krijgt voor dit bedrag

🧡 gratis 30 minuten kennismaken op locatie of via de telefoon

🧡 Acht groepsbijeenkomsten van in totaal 56 uren

🧡 Een veilige bedding met steun en spiegels van een besloten groep vrouwen

🧡 Commitment aan jezelf en aan elkaar

🧡 Professionele begeleiding van Sandipa en een assistent

🧡 Steun van je groepsgenoten gedurende de training

🧡 Toegang tot online les materiaal en oefeningen die je thuis zelf kunt doen. 

🧡 Een digitaal werkboek, wat je facultatief kunt invullen. Het werkboek ondersteunt je proces en biedt een handige leidraad gedurende de training

🧡 Bonus: Geleide meditatie die je helpt om de verbinding met je lijf te herstellen 

🧡 Bonus: Geleide meditatie die je helpt om je te verbinden met de verschillende chakra’s

Heb je interesse? Laat het me weten door het aanmeldformulier in te vullen of plan een kennismakingsgesprek via de button hieronder, dan spreken we elkaar binnenkort.

Voel je welkom💞

Leer mij hier wat beter kennen

Mijn naam is Sandipa van Bruggen. Ik heb inmiddels ruim 47 jaar levenservaring. Het was deze ervaring en dat waar ik in vast kwam te zitten, die mij nieuwsgierig maakte naar mezelf en daarmee ons menszijn.

Ik voelde, inmiddels alweer ruim 12 jaar geleden, aan alles dat het leven nog veel meer in zich had.  Ik wilde ontdekken en ging op onderzoek. Al snel vond ik mijn weg in Primal Rebirthing Therapie (PRT). Een vorm van (psycho)therapie die zich richt op het lichaam en gebruik maakt van o.a. Innerlijk Kind- en Ademwerk. Ik vond het letterlijk een verademing dat ik in deze vorm van therapie niet steeds op zoek hoefde naar de juiste woorden om mezelf uit te leggen. Anders dan ik gewend was, was in deze therapievorm de taal van mijn lichaam aan het woord en hoefde mijn hoofd het even niet te weten.

Ik ging op ontdekkingsreis in mijzelf en liet mij verwonderen door het verhaal van mijn lichaam en leerde de waarde van deze signalen en haar taal kennen. Ik leerde inzien welke overtuigingen ik over het leven onbewust met mij mee droeg en welke strategieën ik mezelf had aangeleerd om mijn leven zo prettig mogelijk vorm te geven. Hoe ze mij geholpen hebben om in mijn leven te komen tot waar ik nu ben en ik leerde inzien dat ze in mijn huidige leven meestal niet meer nodig of helpend zijn. Ik leerde mezelf weer zien, begon mijn levenskracht weer te voelen en leerde vertrouwen op mijn eigen wijsheid.

Al deze ontdekkingen fascineerde mij zo, dat ik er zelfs mijn werk van heb gemaakt! Ik ronde de vierjarige beroepsopleiding tot Primal Rebith Therapeut af. Evenals de twee jarige opleiding tot lichaamsgericht werkend trauma therapeut en ook de ruim twee en half jaar durende opleiding tot healer, waarin ik leerde over hoe energie zich in en om ons heen beweegt. Ook volgde ik vele meerdaagse trainingen bij internationaal bekende trainers op het gebied van lichaamswerk, trauma therapie en het autonome zenuwstelsel. Michael Mokrus, Vasumati Hancock en Deb Dana zijn daarin mijn favorieten. 

Al deze mooie en door mijzelf doorleefde ervaring, verdienen het om doorgegeven te worden en dat doe ik met hart en ziel! Zowel in individuele sessies  lichaamsgerichte (trauma)therapie die ik geef als  in de workshops en trainingen die ik organiseer voor groepen vrouwen. 

Ik verheug me erop om ook jou een keer te mogen ontmoeten 💞
Voel je welkom.

Liefs,
Sandipa