Zoek
Sluit dit zoekvak.

Workshop reeks: De Verbonden Vrouw

Geïnspireerd door de titel van het boek de Verboden vrouw spreekt van Pamela Kribbe, ontstond de naam voor deze workshop reeks in mij: De verbonden vrouw. Een krachtige samenvatting van waar deze reeks voor staat; een reeks workshops waarin er ruimte is om je weer werkelijk te verbinden met jouw unieke vrouwelijke kwaliteiten. 

In elke workshop staat er een ander thema centraal, sommige daarvan zullen resoneren andere wellicht wat minder of in iedergeval op dat moment. Om je de gelegenheid te bieden om op jouw eigen unieke wijze en jouw eigen tempo de verbinding met jezelf te onderzoeken en te verdiepen, is de reeks zo opgebouwd dat je de workshops ook los van elkaar kunt volgen. 

De Yurt aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (een klein dorp aan de Waal in de driehoek Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel) biedt een prachtige plek voor maximaal 12 vrouwen. In de zomer kunnen we op een comfortabelere manier gebruik maken van de ruimte buiten, op het veld voor de Yurt of in het bos, waardoor ik meer vrouwen welkom kan heten. 

Hieronder staat een overzicht van de workshops die inmiddels gepland staan. Aanmelden kan door op de foto te klikken. Mocht je eerst nog een vraag hebben of het fijn vinden om contact met mij te maken voel je dan welkom om mij te mailen via contact@sandipa.nl.

Liefs,
Sandipa

Geplande workshops

Tweedaagse workshop voor vrouwen - Thema : Zelfliefde

Za 23 en zo 24 september van 10.00 -17.00 uur
Nieuw

Deze workshops waren Fantastisch