Zoek
Sluit dit zoekvak.

Workshop 'Mijn schaduw en ik'

Deze dag staat in het teken van jou en jouw schaduw. 

In de zachte en krachtige bedding van de Yurt, aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt en samen met maximaal 9 andere groepsgenoten, nemen we deze dag de tijd om te ontdekken wat jij in de schaduw houdt en waarom. 

Tijdens deze dag ga je op onderzoek naar:

  • Waarom dat deel niet door anderen gezien mag worden
  • Welke strategieën je inzet om dat deel in de schaduw  te kunnen houden
  • Wat het je opgeleverd heeft en wat het je kost
  • Wat je verlangen is
  • en welke beweging er tussen jou en jouw schaduw mogelijk 

Hoe gaan we dat doen?

We wisselen theorie af met beweging. Hierbij kun je denken aan oefeningen die je de theorie laten ervaren, bio-energetica, dans en meditatie. Tevens is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen en vragen te stellen. De oefeningen zijn zo opgebouwd, dat elke deelnemer op zijn of haar eigen tempo de schaduwzijde kan ontdekken en een beweging kan maken die past bij waar hij of zij op dat moment is.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf en de behoefte voelt om het licht te laten schijnen op dat wat, vaak onbewust, niet gezien mag worden.

Lijkt het je interessant om op jouw eigen tempo, jouw interne dynamieken, hierin te onderzoeken en te ontdekken wat jou ertoe beweegt om een wezenlijk deel van jezelf in de schaduw te houden? Dan ben je hier op de juiste plek en is deze workshop echt iets voor jou. 

Over mij

Mijn naam is Sandipa van Bruggen. Ik werk als Primal Rebirth Therapeut in mijn eigen praktijk in Heesselt. Daar geef ik individuele lichaamsgerichte (psycho)therapeutische sessies. Omdat ik geloof in de helende kracht van jezelf gespiegeld zien en gesteund voelen door groepsleden, organiseer ik regelmatig groepsactiviteiten waarbij bewustzijnsverruiming en innerlijke groei centraal staan.  Wanneer je het leuk vindt om meer over mij te lezen, klik dan hier

Deze workshop zal ik samen met minimaal één ervaren assistent begeleiden, samen zullen wij zorgdragen voor een professionele, zorgvuldige en liefdevolle begeleiding.

Praktische info

Maximaal 10 deelnemers en minimaal 4
Datum: zondag 5 november 2023
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Yurt aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (in de buurt van Tiel)
Investering in jezelf: € 115,- incl. btw
Lunch zelf meenemen, voor thee en water wordt gezorgd

Marieke
Marieke
Lees verder
Wauw! Wat een heerlijke plek en wat een prachtige Yurt. Het was zo bijzonder om deze ‘tent’ met een groep mooie vrouwen middels een fijne cacao ceremonie in te wijden. In de pauze even naar buiten en genieten van het vele groen er omheen. Het voelde als een korte relaxte minivakantie. Het hele plaatje klopt. Zeker voor herhaling vatbaar. Maar niet alleen de plek, ook Sandipa straalt sereniteit uit. Een hele fijne energie heeft ze. Onlangs heb ik kort kennis mogen maken met de lichaamsgerichte therapie in haar Praktijk Sandipa. Ik voelde me al heel snel veilig en vertrouwd waardoor ik weer mooie momenten heb ervaren. Heerlijk Sandipa om zoveel ‘energetische’ momenten met jou te mogen delen. Nu al zin in al je volgende activiteiten. Liefs, Marieke
Shirley B
Shirley B⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees verder
Ik heb deelgenomen aan Workshop De Verbonden Vrouw, thema: zelfliefde en wat een prachtige belevenis (en een mooie kado aan jezelf) om deel te mogen nemen hieraan! Locatie bevindt zich in een grote Yurt omringd door natuur, en van alle gemakken voorzien. Sandipa heeft er de kunst, kracht, en talent voor om je welkomst tot in de puntjes te accomoderen. Hier in Heesselt beland je op een plek waar je je veilig kan voelen om weer jezelf te ontdekken en te mogen zijn. Zij geeft diverse zeer nuttige handvatten mee die thuis ook te beoefenen zijn (bijv. om het contact met je innerlijke zelve te verbeteren). De begeleide meditatiesessies waren perfect uitgevoerd, en Sandipa's energie straalt liefde, licht, rust, en vertrouwen uit. Mijn dankbaarheid is groot! Hier kom ik zeker weer terug!
Helena Jensch
Helena Jensch
Lees verder
“Bij Sandipa in de yurt is het thuiskomen op een waanzinnige plek midden in de natuur. Haar gloednieuwe groene yurt voelde, door het warme vuur en de prachtige houten constructie, geborgen en vertrouwd. Met een mooie groep dames hebben we een heerlijke sessie beleefd waarbij cacao, zang en meditatie de middag bepaalde. In het bos naast de yurt, voelde ik me één met de natuur en zo vrij als een vogel. Ik heb me al ingeschreven voor een vrouwencirkel sessie waar ik ook heel nieuwsgierig naar ben. Kortom; voor mij een plek om vaak te zijn! Liefs Helena Jensch”
anke van Daalen
anke van Daalen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees verder
Wauw wat een bijzondere middag heb ik hier mogen beleven.. alleen de locatie is al een cadeautje dit samen met de fijne energie van Sandipa maakte dit voor mij een heerlijke middag puur voor mezelf. Dit smaakt naar meer. Ook al ben je hier nog niet zo in thuis je voelt je meteen welkom en wie wil nu niet het gevoel hebben er te mogen zijn🍀
Pien Ankerman
Pien Ankerman
Lees verder
Wat een heerlijke plek om te komen. Aan alles is gedacht. Meteen al bij aankomst worden we hartelijk ontvangen door Sandipa en omdat het een stukje lopen is, helpen we haar en de ceremoniebegeleider met het meenemen van alle benodigdheden. De helft kent elkaar en de andere helft is aanhang, maar het matcht. Het is een kraakheldere morgen en ondanks de kou word ik warm in mijn hart van de plek. Helemaal als ik de yurt zie opdagen. Wat een pracht! Binnen omarmt de warmte van de houtkachel ons en al snel hebben we een eigen plekje gevonden. Alsof ik er al jaren kom. Het voelt vertrouwd en veilig. Hier durf ik mezelf onder ogen te komen. De ceremonie brengt me met ogen dicht langs kleuren, herinnerde plekken, verdriet en ook geluk. Alles mag er zijn. De warme omhelzing van Sandipa is nog lang bij me gebleven.
Naveen Devos
Naveen Devos
Lees verder
Sandipa is een klasse apart in dit vakgebied. Ze heeft een oog voor nuances op het gebied van lichaamstaal, woordkeuze en intonatie. Het zorgt er ook voor dat ze vanuit een inspirerende vraagstelling een ander licht op een thema kan brengen. Dit alles doet ze vanuit afstemming en respect. Ze is een inspirerende persoonlijkheid en een krachtige, open vrouw. Ikzelf heb bij haar een bijzonder traject aangegaan waardoor ik in een relatief korte tijd veel meer contact heb met mijn lichaam, vrijer ben in mijn lichaam en hierdoor ook mezelf beter kan reguleren in het omgaan met diverse situaties. Ik beveel haar aan op het gebied van persoonlijke coaching en ontwikkeling. Naveen Devos 🙏
Vorige
Volgende

Nieuwsgierig?

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar deze workshop! Je bent van harte welkom om je via onderstaande button aan te melden.

Wanneer je eerst nog een vraag hebt of even contact met mij wilt maken voordat je je aanmeld, voel je dan vrij om een mail te sturen naar trainingen@sandipa.nl. Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie.

In deze workshop is plek voor maximaal 10 deelnemers. Op het moment dat je je aangemeld hebt is jouw plek gereserveerd. Wanneer de workshop vol zit, dan kan ik je naam op de reservelijst plaatsen en neem ik contact met je op als er een plek vrijkomt.