Workshop 'Mijn schaduw en ik'

Deze dag staat in het teken van jou en jouw schaduw. 

In de veilige bedding van de Yurt, aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt en samen met maximaal 9 andere groepsgenoten, nemen we deze dag de tijd om te ontdekken wat jij in de schaduw houdt en waarom. 

Tijdens deze dag ga je op onderzoek naar:

  • Waarom dat deel niet door anderen gezien mag worden
  • Welke strategieën je inzet om dat deel in de schaduw  te kunnen houden
  • Wat het je opgeleverd heeft en wat het je kost
  • Wat je verlangen is
  • en welke beweging er tussen jou en jouw schaduw mogelijk is

Hoe gaan we dat doen?

We wisselen theorie af met beweging. Hierbij kun je denken aan oefeningen die je de theorie laten ervaren, bio-energetica, dans en meditatie. Tevens is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen en vragen te stellen. De oefeningen zijn zo opgebouwd, dat elke deelnemer op zijn of haar eigen tempo de schaduwzijde kan ontdekken en een beweging kan maken die past bij waar hij of zij op dat moment is.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf en de behoefte voelt om het licht te laten schijnen op dat wat, vaak onbewust, niet gezien mag worden.

Lijkt het je interessant om op jouw eigen tempo, jouw interne dynamieken, hierin te onderzoeken en te ontdekken wat jou ertoe beweegt om een wezenlijk deel van jezelf in de schaduw te houden? Dan ben je hier op de juiste plek en is deze workshop echt iets voor jou. 

Over mij

Mijn naam is Sandipa van Bruggen. Ik werk als Primal Rebirth Therapeut in mijn eigen praktijk in Heesselt. Daar geef ik individuele lichaamsgerichte (psycho)therapeutische sessies. Omdat ik geloof in de helende kracht van jezelf gespiegeld zien en gesteund voelen door groepsleden, organiseer ik regelmatig groepsactiviteiten waarbij bewustzijnsverruiming en innerlijke groei centraal staan.  Wanneer je het leuk vindt om meer over mij te lezen, klik dan hier

Deze workshop zal ik samen met minimaal één ervaren assistent begeleiden, samen zullen wij zorgdragen voor een professionele, zorgvuldige en liefdevolle begeleiding.

Praktische info

Maximaal 10 deelnemers en minimaal 4
Datum: zaterdag 18 maart 2023
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Yurt aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (in de buurt van Tiel)
Investering in jezelf: € 95,- incl. btw
Lunch zelf meenemen, voor thee en water wordt gezorgd

Nieuwsgierig?

Voel je welkom! Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Op het moment dat je je aangemeld hebt is jouw plek gereserveerd. Wanneer de workshop vol zit, dan kan ik je naam op de reservelijst plaatsen en neem ik contact met je op als er een plek vrijkomt. Je kunt je ook alvast aanmelden voor de workshop die later in het jaar gepland staat. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze workshop door hieronder je gegevens in te vullen. 

Wanneer je een vraag hebt of eerst graag contact met mij wilt maken voordat je je aanmeld, dan kun je dat op onderstaande formulier aangeven. Binnen twee werkdagen ontvang je dan een reactie.

Na aanmelding ontvang je hiervan een bevestiging per mail, in de bijlage van die mail tref je de factuur. Je plek voor de workshop is na aanmelding meteen voor je gereserveerd. Wanneer je de factuur hebt betaald, is je aanmelding definitief.