Zoek
Sluit dit zoekvak.

Workshop - Bewegen naar rust

Deze avond is er speciaal voor jou!

In de zachte en krachtige bedding van de Yurt, beweeg je in deze workshop naar de rust in jezelf. We nemen de tijd om door middel van lichaamsgerichte oefeningen en meditatie te ervaren hoe jij je, met al dat is, kan bewegen naar de rust in jezelf.

Aan het eind van de avond: 

  • Ervaar je meer rust en ontspanning
  • Ben je een bewuste ervaring van wat rust je geeft rijker
  • Heb je tools die je helpen om terug te keren naar de rust in jou
  • En hebt je ervaren hoe het voor je is om je door groepsgenoten te laten spiegelen, inspireren en in hun bijzijn te ontspannen

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is er voor iedereen die behoefte heeft aan meer rust in zijn of haar leven.

Deze avond biedt je de mogelijkheid om te ervaren hoe het voor je is wanneer je in beweging brengt wat vast zit, zodat je energie weer kan stromen en hoe in deze beweging juist ruimte ontstaat om te rusten.

Je hoeft geen ervaring te hebben met lichaamswerk, dans of meditatie. Je bent welkom, met alles wat er is en gewoon zoals je bent. Na de ochtend kun je meer ontspannen het weekend in.

Wie is ben ik?

Mijn naam is Sandipa van Bruggen. Ik werk als Primal Rebirth Therapeut in mijn eigen praktijk in Heesselt. Daar geef ik individuele lichaamsgerichte (psycho)therapeutische sessies. Omdat ik geloof in de helende kracht van jezelf gespiegeld zien en gesteund voelen door groepsleden, organiseer ik regelmatig groepsactiviteiten waarbij bewustzijnsverruiming en innerlijke groei centraal staan. Wanneer je het leuk vindt om meer over mij te lezen, klik dan hier.

Praktisch

Maximaal 12 deelnemers
Datum: ntb
Tijd: ntb
Locatie: Yurt aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk aan Donkerstraat 17 in Heesselt
Cadeau aan jezelf: € 37,50 incl. BTW

Spreekt dit je aan?

Voel je welkom! Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Op het moment dat je je hebt aangemeld is jouw plek gereserveerd. Mocht de workshop inmiddels vol zitten, dan kan ik je naam op de reservelijst plaatsen en neem ik contact met je op wanneer er een plekje vrijkomt.

Dit wil ik ervaren!