Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herken je dat?

Herken je dat, dat je wel liefde voelt voor andere mensen? Je wel al jouw liefde aan hun zou willen geven? Maar eigenlijk geen idee hebt hoe je in contact kan komen met de liefde voor jezelf? Hoe je die liefde voor jezelf weer kan gaan voelen?

👉 Dan heb je nu de perfecte workshop gevonden!

Twee dagen over zelfliefde

Geïnspireerd door het enthousiasme van de vrouwen die afgelopen juli deelnamen aan de middag-workshop Zelfliefde, organiseer ik nu een tweedaagse workshop. Hoe zou het voor je zijn om jezelf twee dagen lang onder te dompelen in dit prachtige thema? Zo dichtbij en toch soms zo onbereikbaar, de liefde voor jezelf.  

Wil jij:
✔️ Ervaren hoe het voelt wanneer jij je opent voor jouw liefde voor jezelf ?💞
✔️ Ontdekken wat maakt dat jij de liefde voor jezelf blokkeert? Want dat lieve jij, dat is de waarheid.
✔️ Jezelf weer ontmoeten in de liefde voor jezelf
✔️ Je laten steunen en voeden door 9 andere, naar zelfliefde zoekende vrouwen?
✔️ Jezelf herkennen in hun verhalen en daarmee jezelf weer  gaan zien?
✔️ De ander zien en ervaren hoe het is om door de andere vrouwen gezien te worden?
✔️ En dat allemaal op een prachtige plek en op een ontspannen en liefdevolle manier? 

Twijfel dan niet langer en klik bovenaan deze pagina op de button om je aan te melden. Er is plek voor 1o vrouwen en nu is er nog ruimte💞

Wat gaan we 23 en 24 september doen?

Deze twee dagen gaan we op onderzoek naar de mogelijkheid om je te kunnen openen voor de liefde in en voor jezelf. Net als in al mijn andere workshops, laat ik je ook deze dagen ervaren hoe wijs jouw lichaam is. Hiervoor maak ik o.a. gebruik van lichaamswerk, adem oefeningen, (geleide) mediaties, bio-energitica, visualisaties en deelrondes.

Door contact te maken met je lichaam, wordt het mogelijk om de verbinding ermee te herstellen. Door je lichaam meer te gaan ervaren, kunt je weer contact gaan maken met dat wat zich in jou beweegt, zoals de liefde voor jezelf. 

Samen, niet alleen

We ‘werken’ op een zachte en liefdevolle manier en juist dat, zal voor de meeste vrouwen de grootste uitdaging vormen. En hoe mooi is het om in die momenten te kunnen ervaren dat je daar niet alleen in bent? Dat er meer vrouwen zijn die herkennen in jouw ervaren. Samen vormen we die twee dagen een groep. Twee dagen lang ben je onderdeel van een groep gelijkgestemden. In deze groep kun je gaan ervaren dat je welkom bent, met alles wat er is en ‘gewoon’ zoals je bent.

De oefeningen zijn zo afgestemd dat iedere vrouw op haar eigen tempo, haar eigen onderzoek kan doen. Nieuwsgierig zijn of nieuwsgierig worden naar het verhaal van jouw lichaam, is deze twee dagen de uitnodiging. Zonder dat we een doel nastreven.

Dit mooie werk doen we in de zachte en krachtige bedding van de Yurt. Deze Yurt bevindt zich aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt. Bij mooi weer zullen we ook gebruik maken van het open veld midden in ons (privé) bos.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor alle vrouwen die zich meer willen verbinden met hun lichaam. En vanuit die verbinding, weer in contact willen komen met de liefde voor zichzelf. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met lichaamswerk of het werken in groepen. Wanneer je een ‘ja’ voelt bij het lezen van de tekst, ben je van harte welkom.

Mijn intentie bij het organiseren van deze tweedaagse workshop is om vrouwen een veilige en inspirerende plek te bieden. Een plek waar ze voldoende bedding en veiligheid ervaren om ruimte te gaan creëren voor hun eigen unieke aangeboren vrouwelijke kwaliteiten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sandipa van Bruggen, heb 47 jaar levenservaring en gedurende deze jaren een enorme liefde voor ons menszijn ontwikkeld.

In mijn eigen praktijk in Heesselt, geef ik lichaamsgerichte psycho therapeutische sessies. In deze sessies werk ik aan het herstel van verbinding met het lichaam, zodat mensen weer kunnen gaan vertrouwen op dat wat ze voelen. Door naast de woorden die iemand zegt, ook te luisteren naar de taal die het lichaam spreekt, ontstaat de mogelijkheid om te ontdekken wat werkelijk gezien wil worden. Voorbij de strategieën die iemand zichzelf heeft aangeleerd om zich te beschermen tegen pijn en kwetsing, terug naar de kern.

Uit je lijf in je hoofd. Herstel de verbinding met je lijf, zodat je weer kan gaan vertrouwen op dat wat je voelt

Omdat ik geloof in de helende kracht van groepswerk, organiseer ik regelmatig workshops en trainingen. In deze workshops, die regelmatig een ander thema hebben, werk ik altijd aan het herstel van de verbinding met je lijf, zodat je weer kan gaan vertrouwen op dat wat je voelt.

Wanneer je het leuk vindt om meer over mij te lezen, klik dan hier

Praktische info

In deze workshop is ruimte voor maximaal 10 vrouwen
Data: zaterdag 23 en zondag 24 september 2023
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Yurt aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (in de buurt van Tiel)
Investering in jezelf: € 177,- incl. btw

Wanneer je het leuk vindt om te blijven slapen, dan kan dat in een zelf meegenomen tent. Ik zal ervoor zorgen dat er voor die tijd, naast een toilet, ook een douche is waar je gebruik van kan maken. De kosten voor de overnachting bedragen € 35,-. Zo verdelen we de kosten voor aanleg, onderhoud en schoonmaak van de faciliteiten voor een deel. Afhankelijk van hoeveel vrouwen er blijven slapen, kunnen we in overleg een avond maaltijd en ontbijt aanbieden, kosten daarvoor zijn nader te bepalen.

Spreekt dit je aan?

Voel je welkom! Er is plek voor maximaal 10 vrouwen. Op het moment dat je je aangemeld hebt is jouw plek gereserveerd. Wanneer de workshop vol zit, kan ik je naam op de reservelijst plaatsen en neem ik contact met je op als er een plek vrijkomt