Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trainingen en workshops voor Vrouwen

Samenzijn met vrouwen, elkaar werkelijk ontmoeten in wie je bent, je niet anders voor hoeven doen, samenzijn en mogen rusten, kun je weer opladen en jezelf voeden met dat wat nodig is. 

Wanneer vrouwen samenkomen , samen delen, elkaar zien, horen, voelen en spiegelen ontstaat er iets magisch. De vrouwelijke zijns kwaliteit wordt dan voelbaar en vormt de bedding voor dat wat gezien en gehoord wil worden. Samen delen, is samen helen en dat is wat ik elke keer weer ervaar als ik een workshop geef voor vrouwen. Van doen naar zijn, van werken naar dat wat er echt toe doet: Zijn, werkelijk aanwezig zijn in het moment. 

In elke workshop staat er een ander thema centraal, sommige daarvan zullen resoneren andere op dat moment wat minder. Om je de gelegenheid te bieden om op jouw eigen unieke wijze en jouw eigen tempo de verbinding met jezelf te onderzoeken en te verdiepen, zijn alle workshops los van elkaar te volgen.

De Yurt is de basis van deze dagen. Ze staat aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (een klein dorp aan de Waal in de driehoek Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel) en vormt een zachte en liefdevolle bedding en biedt plek voor maximaal 12 vrouwen. In de zomer kunnen we op een comfortabelere manier gebruik maken van de ruimte buiten, op het veld voor de Yurt of in het bos, waardoor ik meer vrouwen welkom kan heten. 

Hieronder staat een overzicht van de vrouwenworkshops die inmiddels gepland staan. Aanmelden kan door op de foto te klikken. Mocht je eerst nog een vraag hebben of het fijn vinden om contact met mij te maken voel je dan welkom om mij te mailen via contact@sandipa.nl.

Liefs,
Sandipa

Geplande vrouwen workshops

Deze workshops waren Fantastisch