Voel je welkom

Contact maken is een kwaliteit

Ik ben er van overtuigd dat elk mens alles in zich heeft wat nodig is om het leven op zijn of haar manier te leven. Soms is het alleen lastig om contact te maken met deze kwaliteiten. Wanneer je het gevoel hebt dat je hier op de juiste plek terecht gekomen bent of daar juist nog twijfels over ervaart, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. De contactgegevens vind je aan de rechterkant van deze pagina of wanneer je dit op je mobiel of tablet leest, onderaan deze pagina.

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek voor een individuele sessie is vrijblijvend, duurt 30 minuten en is gratis. Het gesprek biedt ons beiden de ruimte om elkaar te ontmoeten, iets over onszelf te vertellen en te onderzoeken of groeisessies ondersteunend kunnen zijn aan jouw proces.

Na de kennismaking ben je vrij om een intake gesprek te plannen en zo het begin van jouw innerlijke reis ondersteund en begeleidt door mij te starten.

Wanneer je interesse hebt in een kennismaking of meer informatie wenst, neem dan telefonisch contact op via (06) 58 98 66 18 of stuur een mail naar info@sandipa.nl.