Search
Close this search box.

Ervaringen van deelnemers

Marieke
Marieke
Cacao ceremonie november 2022
Lees verder
Wauw! Wat een heerlijke plek en wat een prachtige Yurt. Het was zo bijzonder om deze ‘tent’ met een groep mooie vrouwen middels een fijne cacao ceremonie in te wijden. In de pauze even naar buiten en genieten van het vele groen er omheen. Het voelde als een korte relaxte minivakantie. Het hele plaatje klopt. Zeker voor herhaling vatbaar. Maar niet alleen de plek, ook Sandipa straalt sereniteit uit. Een hele fijne energie heeft ze. Onlangs heb ik kort kennis mogen maken met de lichaamsgerichte therapie in haar Praktijk Sandipa. Ik voelde me al heel snel veilig en vertrouwd waardoor ik weer mooie momenten heb ervaren. Heerlijk Sandipa om zoveel ‘energetische’ momenten met jou te mogen delen. Nu al zin in al je volgende activiteiten. Liefs, Marieke
Helena Jensch
Helena Jensch
Cacao ceremonie november 2022
Lees verder
“Bij Sandipa in de yurt is het thuiskomen op een waanzinnige plek midden in de natuur. Haar gloednieuwe groene yurt voelde, door het warme vuur en de prachtige houten constructie, geborgen en vertrouwd. Met een mooie groep dames hebben we een heerlijke sessie beleefd waarbij cacao, zang en meditatie de middag bepaalde. In het bos naast de yurt, voelde ik me één met de natuur en zo vrij als een vogel. Ik heb me al ingeschreven voor een vrouwencirkel sessie waar ik ook heel nieuwsgierig naar ben. Kortom; voor mij een plek om vaak te zijn! Liefs Helena Jensch”
Pien
Pien
Cacao ceremonie november 2022
Lees verder
Wat een heerlijke plek om te komen. Aan alles is gedacht. Meteen al bij aankomst worden we hartelijk ontvangen door Sandipa en omdat het een stukje lopen is, helpen we haar en de ceremoniebegeleider met het meenemen van alle benodigdheden. De helft kent elkaar en de andere helft is aanhang, maar het matcht. Het is een kraakheldere morgen en ondanks de kou word ik warm in mijn hart van de plek. Helemaal als ik de yurt zie opdagen. Wat een pracht! Binnen omarmt de warmte van de houtkachel ons en al snel hebben we een eigen plekje gevonden. Alsof ik er al jaren kom. Het voelt vertrouwd en veilig. Hier durf ik mezelf onder ogen te komen. De ceremonie brengt me met ogen dicht langs kleuren, herinnerde plekken, verdriet en ook geluk. Alles mag er zijn. De warme omhelzing van Sandipa is nog lang bij me gebleven.