Search
Close this search box.

Deze middagdag staat jouw unieke vrouwenlichaam centraal.
In een groep van maximaal 12 en minimaal 6 vrouwen, onderzoeken we hoe jij jouw lichaam ervaart, wat het je te vertellen heeft, hoe je de relatie met je lichaam kan verdiepen en wat je dat kan brengen.

Wat gaan we doen?

In de veilige bedding van de Yurt, aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt, nemen we de tijd om door middel van lichaamsgerichte oefeningen, dans, meditatie en deelmomenten te onderzoeken hoe jij jouw lichaam ervaart.  

We besteden onder andere aandacht aan de volgende vragen: Hoe voel jij je in jouw lichaam? Voel je je ermee verbonden of vergeet je soms dat je een lichaam hebt? Voelt je lichaam vertrouwd of onbekend, veilig of onveilig? Soepel en bewegelijk of juist meer verkrampt. Geldt dat voor je gehele lichaam of om bepaalde delen ervan? Met elkaar creëren we een bedding waarin de mogelijkheid er is om dieper in je eigen lichaam te zakken, je er werkelijk mee te verbinden en je te laten verwonderen door haar wijsheid.

Elke vrouw heeft in deze workshop haar eigen unieke plek en mag hier zijn zoals ze is. Niks hoeft anders, je hoeft het niet te weten of te kunnen, je bent hier welkom zoals jij bent.

12 maart a.s. gaan we samen op onderzoek. Nieuwsgierig zijn of nieuwsgierig worden naar de wijsheid van jouw eigen unieke vrouwenlichaam is deze middag de uitnodiging, zonder dat we een doel nastreven.

Wat neem je mee naar huis?

Na deze middag heb je ervaren: 

  • Hoe jij jou verhoudt tot jouw lichaam
  • Is er meer bewustzijn op hoe jij jouw lichaam ervaart
  • Welke overtuigingen daaraan ten grondslag liggen
  • Welk verlangen er in jouw leeft
  • Waar het stroom en waar het vastzit
  • Je hebt praktische oefeningen aangereikt gekregen om contact te maken met jouw vrouwenlichaam
  • En je hebt ervaren hoe het voor je is om je door andere vrouwen te laten spiegelen, inspireren en steunen

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor alle vrouwen die de verbinding met hun lichaam willen onderzoeken en zich hierin willen laten spiegelen door andere vrouwen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met lichaamswerk, (actieve) meditatie of het zijn in groepen. 

Mijn intentie bij het organiseren van deze workshop is om vrouwen een veilige en inspirerende plek te bieden, waarin ze uitgenodigd worden om stapje voor stapje meer ruimte te creëren voor hun eigen unieke aangeboren vrouwelijke kwaliteiten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sandipa van Bruggen. Ik werk als Primal Rebirth Therapeut in mijn eigen praktijk in Heesselt. Daar geef ik individuele lichaamsgerichte (psycho)therapeutische sessies. Omdat ik geloof in de helende kracht van jezelf gespiegeld zien en gesteund voelen door groepsleden, organiseer ik regelmatig groepsactiviteiten waarbij bewustzijnsverruiming en innerlijke groei centraal staan. Wanneer je het leuk vindt om meer over mij te lezen, klik dan hier.

Praktische info

Maximaal 12 deelnemers en minimaal 6
Datum: zondag 12 maart 2023 Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Yurt aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (tussen Utrecht en ‘s-Hertogenbosch)
Investering in jezelf: € 60,- incl. btw

Spreekt dit je aan?

Voel je welkom! Er is plek voor maximaal 12 vrouwen. Op het moment dat je je aangemeld hebt is jouw plek gereserveerd. Wanneer de workshop vol zit, dan kan ik je naam op de reservelijst plaatsen en neem ik contact met je op als er een plek vrijkomt.

Ja, dit wil ik!

VOL