Zoek
Sluit dit zoekvak.

Thema: Ik en de ander

Deze middagdag staat het thema: Ik en de ander centraal
In een groep van maximaal 10 vrouwen, ga je deze middag op onderzoek naar het verhaal dat jouw lichaam jou te vertellen heeft op het moment dat je contact maakt met een andere vrouw. 

Ondanks dat het leven in een lichaam maakt dat we mens zijn, is het voor lang niet iedereen vanzelfsprekend om een goede relatie met het eigen lichaam te hebben. Soms zijn we er zelfs zo vanaf gesplitst dat we alleen nog ‘weten’ wat we voelen, maar het niet meer werkelijk waarnemen. Regelmatig gaat dat samen met gevoelens van zinloosheid of het gevoel iets te missen in het leven, gevoelens van druk of stress te ervaren of moeite hebben om rust te kunnen vinden en altijd maar ‘aan’ te staat. Door aandacht te besteden aan je lichaam, je bewustzijn ervan te vergroten en de verbinding ermee te herstellen, zul je ervaren dat je je automatisch ook weer meer verbonden gaat voelen met het leven. Het is via ons lichaam dat we het leven ervaren en door de verbinding met je lichaam te herstellen, herstel je automatisch de verbinding met het leven.  

Wat gaan we 8 april doen?

In al mijn workshops werk ik met de wijsheid van het lichaam en aan de verdere ontwikkeling van bewustzijn hierop. Deze middag gaan we op onderzoek naar wat jouw patroon is in contact met de ander. Je gaat ontdekken wat je doet in contact met de ander, hoe dat voor je is en of dit bijdraagt aan jouw verlangen.

In de veilige bedding van de Yurt, aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt, nemen we de tijd om door middel van lichaamsgerichte oefeningen, dans, (actieve) meditatie en deelmomenten te onderzoeken hoe jij je verhoudt tot de ander. De oefeningen zijn zo afgestemd dat iedere vrouw op haar eigen tempo, haar eigen onderzoek kan doen.

Nieuwsgierig zijn of dan juist nieuwsgierig worden naar het verhaal van jouw lichaam. Naar dat wat jouw beweegt om te doen wat je doet in contact met de ander, is deze middag de uitnodiging, zonder dat we een doel nastreven.

Wat heb je deze middag ervaren

Na deze middag heb je ervaren: 

  • Welke boodschap jouw lichaam je geeft in contact met de ander 
  • Wat je daarmee kunt doen
  • Wat het je brengt als je een andere beweging maakt dan je gewoon is 
  • Welke stap jij vanaf nu kunt zetten, om op een voor jou gezonde en voedende manier het contact met de ander aan te gaan 
  • En je hebt ervaren hoe het voor je is om je door andere vrouwen te laten spiegelen, inspireren en steunen

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor alle vrouwen die zich meer willen verbinden met hun lichaam en vanuit die verbinding de verbinding met zichzelf in contact met de ander willen onderzoeken en zich hierin willen laten spiegelen en steunen door andere vrouwen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met lichaamswerk of het werken in groepen, wanneer je een ‘ja’ voelt bij het lezen van de tekst, ben je van harte welkom.

Elke workshop in de reeks ‘De Verbonden Vrouw’ heeft een eigen thema; deze keer staat het thema ‘Ik en de ander’ centraal.

Mijn intentie bij het organiseren van deze workshop is om vrouwen een veilige en inspirerende plek te bieden, waarin ze uitgenodigd worden om stapje voor stapje meer ruimte te creëren voor hun eigen unieke aangeboren vrouwelijke kwaliteiten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sandipa van Bruggen. Ik werk als Primal Rebirth Therapeut in mijn eigen praktijk in Heesselt. Daar geef ik individuele lichaamsgerichte (psycho)therapeutische sessies. Omdat ik geloof in de helende kracht van jezelf gespiegeld zien en gesteund voelen door groepsleden, organiseer ik regelmatig groepsactiviteiten waarbij bewustzijnsverruiming en innerlijke groei centraal staan.Wanneer je het leuk vindt om meer over mij te lezen, klik dan hier

Praktische info

In deze workshop is ruimte voor maximaal 10 vrouwen en de workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen
Datum: zaterdag 8 april 2023 Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Yurt aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (in de buurt van Tiel)
Investering in jezelf: € 60,- incl. btw

Spreekt dit je aan?

Voel je welkom! Er is plek voor maximaal 10 vrouwen. Op het moment dat je je aangemeld hebt is jouw plek gereserveerd. Wanneer de workshop vol zit, kan ik je naam op de reservelijst plaatsen en neem ik contact met je op als er een plek vrijkomt.