Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ademruimte

Hoe heerlijk zou het zijn om regelmatig terug te kunnen keren naar de rust en de ontspanning? Gewoon tijdens je dagelijkse bezigheden, terug  naar de rust in jezelf. Zondag 10 september kun je ontdekken hoe jouw adem je daarbij kan helpen!

Wil jij:
✔️ Meer rust en ontspanning ervaren?
✔️ Ontdekken wat je huidige adempatroon is
✔️ Wat dat patroon je oplevert en wat het je kost?
✔️ Ben je benieuwd hoe het ook anders kan?
✔️ Wat het je oplevert om op een andere manier te ademen?
✔️ Ervaren hoeveel ontspanning en rust een effectieve ademhaling in een paar minuten kan brengen?
✔️ Tools aangereikt krijgen om deze oefeningen in je dagelijks leven te integreren
✔️ En dat allemaal ontdekken en ervaren in een groep van maximaal 10 vrouwen? Zodat jullie elkaar kunnen spiegelen, je jezelf kan herkennen in het verhaal van de ander, je gehoord en gezien wordt, kan ervaren dat je niet alleen of raar bent, je steun kan ontvangen en kan ervaren dat je helemaal mag zijn wie je bent?

👉 Dan is dit de perfecte workshop voor jou!

Wat gaan we 10 september doen?

Hard werken gaan we niet doen, dat heb je vast al lang genoeg gedaan. Deze dag staat in het teken van ontspanning.

De manier waarop je ademt geeft veel informatie geven over de manier waarop jij het leven ervaart. Tijdens deze workshop leer je luisteren naar het verhaal van jouw ademhaling. Wat maakt dat je op deze manier ademt en wat levert het je op? En we gaan ontdekken wat een andere manier van ademen jouw oplevert! 

Dit doen we door gebruik te maken van diverse ademoefeningen en technieken, lichaamsgerichte oefeningen, (geleide)meditaties, bio-energetica en deelmomenten. De zachte en krachtige bedding van de Yurt, aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt, is onze thuisbasis. Bij mooi weer zullen we ook gebruik maken van het open veld midden in het (privé) bos.

Nieuwsgierig worden naar het verhaal van jouw ademhaling en onderzoeken wat een andere manier van ademen je brengt, is deze middag de uitnodiging, zonder dat we een doel nastreven.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor alle vrouwen die zich meer willen verbinden met hun lichaam en een verlangen naar tools om gedurende de dagelijkse gang van de dag, terug te kunnen keren naar de rust en de ontspanning in zichzelf.  Het maakt niet uit of je ervaring hebt met adem- en/of lichaamswerk of  groepen, wanneer je een ‘ja’ voelt bij het lezen van de tekst, ben je van harte welkom!

Mijn intentie bij het organiseren van deze workshop is om vrouwen een veilige en inspirerende plek te bieden, waarin ze uitgenodigd worden om stapje voor stapje meer ruimte te creëren voor hun eigen unieke aangeboren vrouwelijke kwaliteiten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sandipa van Bruggen, heb 47 jaar levenservaring en gedurende deze jaren een enorme liefde voor ons menszijn ontwikkeld.

In mijn eigen praktijk in Heesselt, geef ik lichaamsgerichte psycho therapeutische sessies. In deze sessies werk ik aan het herstel van verbinding met het lichaam, zodat mensen weer kunnen gaan vertrouwen op dat wat ze voelen. Door naast de woorden die iemand zegt, ook te luisteren naar de taal die het lichaam spreekt, ontstaat de mogelijkheid om te ontdekken wat werkelijk gezien wil worden. Voorbij de strategieën die iemand zichzelf heeft aangeleerd om zich te beschermen tegen pijn en kwetsing, terug naar de kern.

Omdat ik geloof in de helende kracht van groepswerk, organiseer ik regelmatig workshops en trainingen. In deze workshops, die regelmatig een ander thema hebben, werk ik altijd aan het herstel van de verbinding met je lijf, zodat je weer kan gaan vertrouwen op dat wat je voelt.
Wanneer je het leuk vindt om meer over mij te lezen, klik dan hier

Uit je lijf in je hoofd. Herstel de verbinding met je lijf, zodat je weer kan gaan vertrouwen op dat wat je voelt

Praktische info

In deze workshop is ruimte voor maximaal 10 vrouwen en de workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.
Datum: zondag 10 september 2023
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Yurt aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (in de buurt van Tiel)
Investering in jezelf: € 85,- incl. btw
Voor thee, water en wat lekkers zorg ik. Neem jij je eigen lunch mee?

Spreekt dit je aan?

Voel je welkom! Er is plek voor maximaal 10 vrouwen. Op het moment dat je je aangemeld hebt is jouw plek gereserveerd. Wanneer de workshop vol zit, kan ik je naam op de reservelijst plaatsen en neem ik contact met je op als er een plek vrijkomt.