Search
Close this search box.

Data training

Er starten weer twee groepen:

Een groep op vrijdag:
30 augustus 2024 
6 september 
20 september 
 4 oktober 
18 oktober
1 november 
15 november
29 november

 

Een groep op zondag:
1 september 2024
8 september
22 september
6 oktober
20 oktober
3 november
17 november
1 december

Trainingslocatie en Praktijk ruimte Sandipa, praktijk voor lichaamsgerichte Therapie

Locatie
Yurt en Bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (tussen Utrecht en ’s Hertogenbosch)

Tijden
10.00 – 17.00 uur

Lunch
Voor thee, water, fruit en wat lekkers zorg ik. Je lunch graag zelf meenemen.

Investering in jezelf
€ 997,- voor acht trainingsdagen op een prachtige plek midden in de natuur en gratis toegang tot 20 online lessen, waaronder ruim 3 uur video materiaal 

Betaling in termijn is in overleg mogelijk. De training is inclusief BTW voor particulieren. Voor ondernemers en bedrijven is het genoemde bedrag exclusief BTW.

Wat je krijgt voor dit bedrag

  • 30 minuten kennismaken op locatie of via de telefoon
  • Acht groepsbijeenkomsten van in totaal 56 uren
  • Gratis toegang tot 20 online lessen en ruim 3 uur video materiaal ter ondersteuning van je ervaringen tijdens de trainingsdagen
  • Een veilige bedding met steun en spiegels van een besloten groep vrouwen
  • Commitment aan jezelf en aan elkaar
  • Professionele begeleiding van Sandipa
  • Steun van je groepsgenoten gedurende de training
  • Bonus: Geleide meditaties die je helpen om de verbinding met je lijf te herstellen 


Is dit wat jij wilt? Meld je dan via onderstaande button!.

Wil je liever eerst contact? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek, dan spreken we elkaar binnenkort.

Over mij

Mijn naam is Sandipa van Bruggen. Ik heb inmiddels ruim 48 jaar levenservaring. Het was deze ervaring en dat waar ik in vast kwam te zitten, die mij nieuwsgierig maakte naar mezelf en daarmee ons menszijn.

Aan alles voelde ik, inmiddels alweer ruim 14 jaar geleden, dat het leven nog veel meer in zich had.  Ik wilde ontdekken wat er mogelijk was, wie ik was en waarom het leven ging zoals het ging en ik er toch niet echt blij van werd. Ik ging op onderzoek wat mij ervan weerhield om te zijn wie ik was, met het verlangen om het leven ten volle te kunnen gaan beleven. 

Al snel vond ik mijn weg in Primal Rebirthing Therapie (PRT). Een vorm van (psycho)therapie die zich richt op het lichaam en gebruik maakt van o.a. Innerlijk Kind- en Ademwerk.

Sandipa: Zijn wie je bent, over mijn liefde voor het leven

Ik vond het letterlijk een verademing dat ik in deze vorm van therapie niet steeds op zoek hoefde naar de juiste woorden om mezelf uit te leggen. Anders dan ik gewend was, was in deze therapievorm de taal van mijn lichaam aan het woord en hoefde mijn hoofd het even niet te weten.

Op ontdekkingsreis in mezelf

Ik ging op ontdekkingsreis in mijzelf en liet mij verwonderen door het verhaal van mijn lichaam en leerde de waarde van deze signalen en haar taal kennen. Ik leerde inzien welke overtuigingen ik over het leven onbewust met mij mee droeg en welke strategieën ik mezelf had aangeleerd om mijn leven zo prettig mogelijk vorm te geven. Hoe ze mij geholpen hebben om in mijn leven te komen tot waar ik nu ben en ik leerde inzien dat ze in mijn huidige leven meestal niet meer nodig of helpend zijn. Ik leerde mezelf weer zien, begon mijn levenskracht weer te voelen en leerde vertrouwen op mijn eigen wijsheid.

Zijn wie ik ben

Al deze ontdekkingen fascineerde mij zo, dat ik er zelfs mijn werk van heb gemaakt! Ik ronde de vierjarige beroepsopleiding tot Primal Rebith Therapeut af. Evenals de twee jarige opleiding tot lichaamsgericht werkend trauma therapeut en ook de ruim twee en half jaar durende opleiding tot healer, waarin ik leerde over hoe energie zich in en om ons heen beweegt. Ook volgde ik vele meerdaagse trainingen bij internationaal bekende trainers op het gebied van lichaamswerk, trauma therapie en het autonome zenuwstelsel. Michael Mokrus, Vasumati Hancock en Deb Dana zijn daarin mijn favorieten. 

Al deze mooie en door mijzelf doorleefde ervaring, verdienen het om doorgegeven te worden en dat doe ik met hart en ziel! Zowel in individuele sessies lichaamsgerichte (trauma)therapie die ik geef als in de workshops en trainingen die ik voor groepen vrouwen organiseer. 

Wat heerlijk om zoveel thuis als in mijn werk volledig te kunnen zijn wie ik ben! 

Ik verheug me erop om ook jou een keer te mogen ontmoeten.
Voel je welkom.

Liefs,
Sandipa