Gedurende de dag zijn er regelmatig momenten waarop je jezelf ‘vergeet’. Je wordt geleefd door de waan van de dag en voor je het weet is de dag, de week en de maand voorbij en vraag je je af waar de tijd is gebleven.

Tijdens deze verbindingscirkels is er aandacht voor de verbinding met jezelf. Wat heb jij nodig om in verbinding met jezelf te blijven, wat geeft het je en wat kost het je wanneer je de verbinding met jezelf verliest? We doen oefening om de verbinding met jezelf weer te herstellen, waarbij je zult ervaren dat je daar niet voor hoeft te werken. De bijeenkomsten zijn gericht op ontspanning. Je bent hier voor jezelf, je mag tijdens deze bijeenkomst ontspannen, zijn wie je bent, komen met wat je bezighoudt en je onderdompelen in de helende kracht van verbinding.

Ook krijg je tools aangereikt die je na de training kunt gebruiken om gedurende de dag in te zetten, waardoor je makkelijker in contact blijft met jezelf.

Vrouwencirkel in september

In september start er een verbindingscirkel speciaal voor vrouwen. Op vier achtereenvolgende woensdagochtenden van 9.00-11.00 uur, ga je samen met maximaal 5 andere vrouwen op een korte innerlijke reis waarin de verbinding met jezelf centraal staat.

Na deze vier ochtenden heb je ervaren:

  • Wat het voor jou betekent om verbonden te zijn met jezelf
  • Wat de verbinding met jezelf je geeft
  • Wat het je kost wanneer je de verbinding met jezelf verliest
  • Je hebt meer bewustzijn ontwikkelt op waarom je uit verbinding gaat met jezelf
  • Je hebt geleerd hoe je de verbinding met jezelf weer kunt herstellen
  • Je hebt praktische oefeningen aangereikt gekregen
  • Je hebt ervaren dat je hier niet alleen in staat en dat er support is.

Voor wie?

Deze vrouwencirkel is voor alle vrouwen die het leuk lijkt om samen met een kleine groep vrouwen de verbinding met zichzelf te onderzoeken en graag een stap in hun persoonlijke ontwikkeling willen maken. Hierbij maakt het niet uit of je ervaring hebt met bewustzijns- of lichaamswerk, deze groep is bedoelt om je te laten ervaren hoe laagdrempelig dit ‘werk’ kan zijn.

Data Vrouwencirkel September 2022

Woensdag 7, 14, 21 en 28 september van 9.00 tot 11.00 uur.
Inloop vanaf 8.45 uur.

Locatie

Donkerstraat 17 in Heesselt
De vrouwencirkels zullen bij mooi weer plaatsvinden op een besloten open plek in het bos achter in onze tuin. Wanneer het weer dat niet toelaat vindt de bijeenkomst plaats in mijn praktijkruimte op hetzelfde adres.

Kosten / investering in jezelf

€ 100,- incl btw.

Spreekt dit je aan?

Voel je welkom! Er is plek voor maximaal 6 vrouwen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via mail info@sandipa.nl
Wil je een eerst even contact, voel je dan welkom om ook dit mailadres te gebruiken.

Wil je graag deelnemen maar past het tijdstip niet, voel je dan vrij om mij te laten weten wanneer jij wel zou kunnen. Wanneer er meerdere aanmeldingen zijn volgt er in oktober een nieuwe vrouwencirkel en wellicht dat ik daar rekening mee kan houden.