Herken je jezelf in onderstaande zinnen?

🧡 Ben je op zoek naar meer rust en ontspanning?

🧡 Zit je vaak in je hoofd en zou je dat graag anders willen?

🧡 Zou je willen dat je een pauze knop had, die de wereld even stil zet?

🧡 Sta je altijd klaar voor anderen en vergeet je jezelf?

🧡 Zou je graag meer verbinding willen met je lijf?

🧡 Houd je graag alles onder controle en vind je het lastig om dingen te laten gebeuren? Dat je kunt vertrouwen op dat wat je voelt

🧡 Doe je veel alleen, omdat je dat gewend bent of omdat dat makkelijker is? 

Wil je ook:

🧡 Meer rust en ontspanning ervaren

🧡 Meer verbinding met je lichaam ervaren?

🧡 Terug kunnen keren naar de rust en stilte in jezelf

🧡 De liefde voor jezelf weer voelen stromen

🧡 Meer helderheid en verbinding met jezelf ervaren

🧡 Weer kunnen rusten in vertrouwen

🧡 Je laten steunen en spiegelen door anderen vrouwen?

🧡 Je levensenergie weer voelen stromen en jouw eigen unieke gaan leven?

Dan is de training Lichaam en energie echt iets voor jou! 

De training Lichaam en energie is een acht daagse training waarin je werkt aan het herstel van de verbinding met je lijf en een groeiend bewustzijn over hoe jij met jouw energie omgaat. Dit doen we door op een lichaamsgerichte manier zeven chakra’s en haar bijbehorende thema’s te doorlopen.

Het is mijn missie om vrouwen te laten ervaren hoe wijs, liefdevol en oneindig krachtig ze zijn. Zodat ze vanuit dat vertrouwen, de vrijheid gaan ervaren om zichtbaar te worden met al hun unieke kwaliteiten

Training Lichaam en Energie

Deze training is er speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar rust, ontspanning, helderheid, levensplezier en dat allemaal vanuit de verbinding met zichzelf. 

In deze training van acht losse dagen, verdeeld over vier maanden, ontmoet je jezelf in zeven belangrijke levensthema’s;  ❤️ Er zijn 🧡 Voelen  💛 Handelen 💚Beminnen 🤍 Spreken 💙 Zien en 💜 Weten.

Je gaat jezelf op deze thema’s zien, horen en ervaren. Hierdoor krijg je inzicht in dat wat jij nodig hebt om je leven, vanuit de liefde voor jezelf, ten volle te gaan leven. Elke trainingsdag staat er een chakra centraal, welke we op een lichaamsgerichte onderzoeken. Dit doen we door gebruik te maken van lichaamsgerichte oefeningen, bio-energetica, innerlijk kind werk, mindfulness, (dynamische)meditatie, ademoefeningen, energiewerk en diverse deelrondes. 

Door per chakra te werken aan een herstel van de verbinding met je lichaam, kun je tot in je vezels gaan ervaren wat je nodig hebt. In deze training ga je jezelf daarin zien en leer je om het jezelf te geven. Door hierin gezien en ontvangen te worden door de andere vrouwen, kun je weer gaan vertrouwen op, dat ook jij mag zijn wie je bent.

Hoe ziet de opbouw van de training eruit?

Tijdens de training Lichaam en Energie doorlopen we op een gestructureerde manier, alle lagen van jouw vrouwzijn. De intentie hierbij is om je te laten ervaren dat het veilig is om je te verbinden met je vrouwenlijf. Zodat je vanuit dat vertrouwen, laag je voor laagje, alle levensthema’s kan gaan omarmen en je ware zelf ten volle kan gaan leven💞

Dag 1: Kennismaken met elkaar en het verhaal van jouw lichaam

Deze dag staat in het teken van kennismaken met elkaar en het creëren van een veilige bedding. Vandaag maken we een begin met de reis door de chakra’s en nemen we het eerste chakra mee de dag in. We onderzoeken wat jij nodig hebt om je veilig genoeg te voelen, om je te kunnen openen voor jezelf en de ander. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende lichaamsgerichte werkvormen, deelrondes, beweging op muziek, mindfulness en (dynamische meditatie)

Dag 2: Er mogen zijn

Vandaag gaan we verder met het eerste chakra, wat gaat over het recht om er te mogen zijn. Deze dag staat in het teken van de verbinding met je lichaam. We onderzoeken hoe dit thema in jou leeft en hoe jij je met je lichaam verbonden hebt. We werken deze dag aan aarding en stabiliteit, de basis voor alle bovenliggende chakra’s.

Dag 3: Mogen voelen wat je voelt

Deze dag staat in het teken van het tweede chakra, dit is het gebied van emoties en seksualiteit. We houden ons vandaag bezig met gevoelens en beweging. Want door ons te bewegen, kunnen begraven problemen en gevoelens naar boven komen. Je leert over de taal van je beweging, de manier van contact maken en de zintuigen als hulpmiddel om verbinding te kunnen ervaren. Waar we tijdens dag twee werkte met het element van de aarde, staat deze dag in het teken van vloeibaar zijn, water. 

Dag 4: Handelen

Vandaag staan dualiteiten centraal, waarbij het thema macht versus machteloosheid een hoofdrol spelen. We houden ons bezig met de manier waarop je bent gaan denken over macht. En je bouwt verder vanuit de beweging, waarmee we vorige keer gewerkt hebben. Deze zet je in om de beweging van strijd naar transformatie te maken: Uit het verleden, naar de toekomst.

Dag 5: Beminnen

Dag 5 staat in het teken van beminnen en bemind worden. Het basisrecht wat gekoppeld is aan het vierde chakra. De belangrijkste thema’s van deze dag zijn: Evenwicht, liefde en relatiesWe onderzoeken welke verwondingen jij daarin hebt opgedaan en welke impact dat heeft in jouw huidige dagelijks leven. Samen gaan we deze dag op reis naar het mysterie van de liefde. 

Dag 6: Jezelf uitspreken

We zijn inmiddels aangekomen bij het vijfde chakra en gaan ons meer richten op de subtielere waarnemingen. Nu je meer bewustzijn hebt op de thema’s van jouw eerste vier chakra’s, is het tijd voor zelfexpressie. Je gaat ervaren hoe het is om jouw binnenwereld naar buiten te brengen.  

Dag 7: Zien

Vandaag gaat over zien. Voorbij het alleen herkennen van patronen, naar zelfreflectie die leidt tot zelfkennis en totaliteit. Wanneer we werken met dit levensthema gekoppeld aan het zesde chakra, komen verleden, heden en toekomst samen.

Dag 8: Weten en integratie

De laatste dag sluiten we de training af met de levenslessen van het zevende chakra. Vandaag bevrijden we onszelf van de illusie van afgescheidenheid. Met je voeten stevig op de aarde, verbonden met jouw fysieke lichaam, worden we ons bewust van ons eigen bewustzijn.

We integreren alle ervaringen uit voorgaande dagen, waardoor je dankbaarheid kan gaan ervaren voor het mogen leven in een lichaam.  

Lichaam en Energie is een diepgaande reis door het fysieke mysterie van ons menszijn. Doordat je hebt gewerkt aan het herstel van de verbinding met jouw lichaam, kun je weer vertrouwen op dat wat je waarneemt. Hierdoor zul je meer rust, ontspanning en plezier in je leven gaan ervaren. 

Wil jij ontdekken wat deze training jouw oplevert?

Meld je dan aan via onderstaande button. 

Na je aanmelding neem ik binnen een week contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Daarin kunnen we elkaar alvast leren kennen en kun jij delen wat je graag in deze training wilt ontdekken. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat ik jou op een optimale manier kan begeleiden tijdens deze training. Deze afspraak kan naar wens telefonisch, of op de trainingslocatie plaatsvinden. 

Wilt je eerst nog overleggen of deze training passend voor je is plan via onderstaande button een gratis kennismakingsgesprek. Dan kunnen we samen ontdekken of deze training voor jouw een passende stap is. 

Mocht je mij liever mailen dan mag dat natuurlijk ook. Je kunt mij bereiken via trainingen@sandipa.nl

Data training Lichaam en Energie

De eerst volgende training start Zondag 10 maart 2024

Zondag 10 maart 2024
Zondag 24 maart 2024
Zondag 7 april 2024
Zondag 21 april 2024
Zaterdag 11 mei 2024
Zondag 26 mei 2024
Zondag 9 juni 2024
Zondag 23 juni 2024

Tijden
10.00 – 17.00 uur

Locatie
Yurt en Bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (tussen Utrecht en ’s Hertogenbosch)

Investering in jezelf
€ 997,-

Betaling in termijn is in overleg mogelijk

De training is inclusief BTW voor particulieren.
Voor ondernemers en bedrijven is het genoemde bedrag exclusief BTW.

Voor thee, water, fruit en wat lekkers zorg ik. Je lunch graag zelf meenemen. 

 

Wat je krijgt voor dit bedrag

✔️ Kennismakingsgesprek van 30 minuten op locatie of via de telefoon

✔️ 8 groepsbijeenkomsten van in totaal 56 uren

✔️ Een veilige bedding met steun en spiegels van een besloten groep vrouwen

✔️ Commitment aan jezelf en aan elkaar

✔️ Professionele begeleiding van Sandipa en een assistent

✔️ Steun van je groepsgenoten gedurende de training

✔️ Toegang tot de online leeromgeving. Hier vind je ondersteunend les materiaal en oefeningen die je thuis zelf kunt doen. 

✔️ Een digitaal werkboek, wat je facultatief kunt invullen. Het werkboek ondersteunt je proces  en biedt een handige leidraad gedurende de training

✔️ Bonus: Geleide meditatie die je helpt om de verbinding met je lijf te herstellen 

✔️ Bonus: Geleide meditatie die je helpt om je te verbinden met de verschillende chakra’s

Heb je interesse? Laat het me weten door het aanmeldformulier in te vullen of plan een kennismakingsgesprek via de button hieronder, dan spreken we elkaar binnenkort.

Voel je welkom💞

Leer mij hier wat beter kennen

Mijn naam is Sandipa van Bruggen. Ik heb inmiddels ruim 47 jaar levenservaring. Het was deze ervaring en dat waar ik in vast kwam te zitten, die mij nieuwsgierig maakte naar mezelf en daarmee ons menszijn.

Ik voelde, inmiddels alweer ruim 12 jaar geleden, aan alles dat het leven nog veel meer in zich had.  Ik wilde ontdekken en ging op onderzoek. Al snel vond ik mijn weg in Primal Rebirthing Therapie (PRT). Een vorm van (psycho)therapie die zich richt op het lichaam en gebruik maakt van o.a. Innerlijk Kind- en Ademwerk. Ik vond het letterlijk een verademing dat ik in deze vorm van therapie niet steeds op zoek hoefde naar de juiste woorden om mezelf uit te leggen.  Anders dan ik gewend was, was in deze therapievorm de taal van mijn lichaam aan het woord en hoefde mijn hoofd het even niet te weten.

Ik ging op ontdekkingsreis in mijzelf en liet mij verwonderen door het verhaal van mijn lichaam en leerde de waarde van deze signalen en haar taal kennen. Ik leerde inzien welke overtuigingen ik over het leven onbewust met mij mee droeg en welke strategieën ik mezelf had aangeleerd om mijn leven zo prettig mogelijk vorm te geven. Hoe ze mij geholpen hebben om in mijn leven te komen tot waar ik nu ben en ik leerde inzien dat ze in mijn huidige leven meestal niet meer nodig of helpend zijn. Ik leerde mezelf weer zien, begon mijn levenskracht weer te voelen en leerde vertrouwen op mijn eigen wijsheid.

Al deze ontdekkingen fascineerde mij zo, dat ik er zelfs mijn werk van heb gemaakt! Ik ronde de vierjarige beroepsopleiding tot Primal Rebith Therapeut af. Evenals de twee jarige opleiding tot lichaamsgericht werkend trauma therapeut en ook de ruim twee en half jaar durende opleiding tot healer, waarin ik leerde over hoe energie zich in en om ons heen beweegt. Ook volgde ik vele meerdaagse trainingen bij internationaal bekende trainers op het gebied van lichaamswerk, trauma therapie en het autonome zenuwstelsel. Michael Mokrus, Vasumati Hancock en Deb Dana zijn daarin mijn favorieten. 

Al deze mooie en door mijzelf doorleefde ervaring, verdient het om doorgegeven te worden en dat doe ik met hart en ziel! Zowel in individuele sessie als lichaamsgericht werkend (trauma)therapeut en in de workshops en trainingen die ik organiseer voor groepen vrouwen. 

Ik verheug me erop om ook jou een keer te mogen ontmoeten 💞
Voel je welkom.

Liefs,
Sandipa